Ik en mijn autisme.

Kim Jacobs

Category: Health
  • (1)

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Kim Jacobs (1989) woont in Poppel. Zij werd gediagnosticeerd met autisme. Al heel haar leven vecht zij tegen haar autisme. Omdat het aan de buitenkant bij haar onzichtbaar is, wil ze met dit schrijven aantonen hoe het er in haar hoofd aan toe gaat.

From the book

Misschien zijn onze gedachten iets anders, maar we voelen allemaal vreugde en pijn. Emoties kunnen moeilijk zijn, overweldigend om te voelen. Omdat deze niet op de verwachte manier worden uitgedrukt, betekent dat niet dat deze emoties niet echt zijn. Ik ervaar en uit ze gewoon anders. Er is veel gaande in mijn hoofd, het is soms moeilijk te zeggen. Houdt mijn hand vast en ik zal je proberen te laten zien, hoe ik de wereld ervaar. Misschien zal je het dan beter begrijpen.

About the author

Mijn naam is Kim. Op mijn veertiende werd bij mij autisme vastgesteld. Al heel mijn leven vecht ik heel hard om mijn autisme een plaatsje te kunnen geven en om te leren gaan met de dagdagelijkse prikkels. Voor jou – de buitenwereld - zijn deze haast onzichtbaar, maar ik beleef ze zeer intens. Ik heb dit boek geschreven om jou te laten zien hoe het er in mijn hoofd aan toe gaat.

Reviews

2021-10-15 16:15:56 | By: Els | Rating:
Prachtig boek. Kim mag trots zijn op haar werk en doorzettingsvermogen!
Een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ik en mijn autisme.

Author:

Kim Jacobs

Category:

Health

Number of pages:

76

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

04-06-2021

ISBN:

978-94-643-1463-2 / 9789464314632

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)