De nummers

Doutzen Molenaar

Category: Thrillers

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Vijftien detectives en drie assistenten krijgen een uitnodiging voor een feest. Dit feest wordt gehouden op de plek waar de ‘grootste detective’ zou hebben geleefd. Regels worden gesteld voor het feest. Deze regels die ze krijgen zijn simpel, maar een beetje vreemd. De uitgenodigden spreken elkaar niet bij hun voornaam aan, maar bij een nummer. Het feest gaat van start en alles lijkt goed te gaan, totdat bijna iedereen in slaap valt. Wanneer ze wakker worden, zien ze dat één van hun is vermoord. Het wordt een zoektocht naar de dader, wat ingewikkelder wordt wanneer er meer doden vallen.

From the book

Vijf dacht een klap te horen en sloot het boek dat hij aan het lezen was. Hij ging uit bed.
Wat is dit nou weer? dacht Vijf en deed de deur van zijn slaapkamer open. Hij gedroeg zich professioneel, toen hij een meisje op de grond zag liggen. Hij rende direct naar haar toe. Het meisje lag voor een deur, waar de sleutel in het slot zat. Hij voelde de pols; Een hartslag maar langzaam. Het meisje kreunde door de plotselinge aanraking en Vijf legde de arm weer voorzichtig terug. Ze had geprobeerd de deur te openen voordat ze hier op de grond viel. Hij wist wie dit was. Dit was Elf. Het meisje dat probeerde zijn kamer in te pikken, maar hij was sneller geweest. Hij rook haar adem om te bepalen of ze misschien dronken was, maar hij kon niks ruiken. Hij tilde Elf voorzichtig op en legde haar op haar eigen bed neer.
Bedank me later maar, dacht Vijf. Nu moest hij naar beneden om te zien hoe het met de andere gasten ging. Vijf zag niemand meer in de eetkamer zitten, dus iedereen was al naar de woonkamer gegaan. Vijf had niks gegeten van de fantastische maaltijd. Hij vertrouwde het niet, vooral na het ontvangen van die brief. Dus hij had wat eten op een bord gedaan en dat meegenomen naar boven zodat het leek alsof hij er ook had van gegeten. Hij ging naar de woonkamer en hij schrok van wat hij zag.

About the author

Doutzen N. Molenaar is geboren en getogen in een klein dorp in Friesland. Van jongs af aan heeft ze al een voorliefde gehad voor het schrijven. Dit waren dan voornamelijk korte verhaaltjes die ze liet lezen aan familie. Een andere liefde die ze heeft is het lezen van en kijken naar, detective series. Boeken geschreven door bijvoorbeeld Agatha Christie kan ze binnen een dag uitlezen. Het is ook lastig voor Doutzen om weg te lopen als er een episode van "Midsomer Murders" op tv is. Het nadenken en achterhalen wie de dader is en hoe het heeft kunnen gebeuren, heeft ze altijd leuk gevonden. In 2018 is ze begonnen aan het schrijven van haar eerste boek in dit genre.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De nummers

Author:

Doutzen Molenaar

Category:

Thrillers

Number of pages:

170

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

16-07-2021

ISBN:

978-94-643-1614-8 / 9789464316148

Price:

€ 19,99

Language

Dutch