Alle jaargetijden in mij - De helende reis door mijn misbruikverleden, eetstoornis en zoektocht naar zelfliefde

Nena Triana Sanchez

Category: Poems
  • (3)

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

‘’Alle jaargetijden in mij’’ geeft een kijk in het leven van Nena Triana Sanchez. Zij neemt je mee door de jaargetijden heen, die symbool staan voor haar persoonlijke reis door een misbruikverleden, eetstoornis en zoektocht naar zelfliefde. Met eerlijke, pure woorden, geeft zij vanuit een kinderlijk perspectief zicht in wat zij heeft doorstaan, beschrijft zij hoe het voelt gevangen te zitten in een eetstoornis en verdwaald te zijn in de zoektocht naar zelfliefde. Met dit boek probeert Nena taboes te doorbreken en licht te schijnen op donkere onderwerpen, daar waar mensen voor dit soort onderwerpen het liefste wegkijken. Nena neemt je mee in de groei van een donkere winter, naar de zonnige zomer. Om zo uiteindelijk te kunnen stralen.

From the book

Elk jaargetij in mij

In mijn bloed
In mijn huid
In elke vezel van mijn ziel
In alles in mij
Zit jouw aanraking verborgen
Als een koude winterbries, razend door mijn jas
Als de storm, die zachtjes met mij meehuilt
Als de verraderlijke zachte lente, waardoor tranen vloeien
Als de zomerzon, die mijn huid langzaam verbrandt
Zit elke aanraking van jou
In mij

About the author

Nena Triana Sanchez, 29 maart 1996, is een jonge schrijfster met van jongs af aan een passie voor het delen van liefde. Als kind was zij een hopeloze romanticus, maar zij werd op haar achtste levensjaar geconfronteerd met het feit dat het leven niet alleen uit liefde bestaat. Vanaf die leeftijd werd zij gedurende meerdere jaren misbruikt. Op latere leeftijd ontwikkelde zij een eetstoornis, was zij verloren in de zoektocht naar zelfliefde, maar ze hield hoop dat haar wereld ooit weer licht zou kleuren.

Nena is een Social Worker met de passie om anderen de liefde te geven waar zij van jongs af aan al in gelooft. Zij is werkzaam op een bovenschoolse onderwijsvoorziening waar zij jongeren ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling en schoolloopbaan. Zij hoopt anderen het gevoel te geven gezien te worden, daar waar zij zich onzichtbaar voelen. Nena hoopt de wereld te laten zien dat liefde altijd zal overwinnen. ‘Ik heb mijzelf in de afgelopen jaren meerdere malen enorm verloren, maar ik geloof dat ik mezelf heb moeten verliezen om mij uiteindelijk écht te kunnen vinden.’

Reviews

2022-01-12 14:57:48 | By: Ka | Rating:
Nena raakt recht in het hart en breekt verborgen thema’s open. Het wordt altijd weer zomer; dat geeft hoop en vertrouwen.

2021-08-04 11:32:43 | By: Rosa | Rating:
Prachtig boek! Met rake woorden geeft Nena een ontroerend inkijkje in haar leefwereld.

2021-08-03 15:58:45 | By: Simone | Rating:
Aangrijpend boek, als een kijkje in het hart van de schrijver. Mijns inziens is dit boek een positief aandeel in het helingsproces voor mensen die slachtoffer zijn geweest van misbruik of mishandeling.



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Alle jaargetijden in mij - De helende reis door mijn misbruikverleden, eetstoornis en zoektocht naar zelfliefde

Author:

Nena Triana Sanchez

Category:

Poems

Number of pages:

200

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-07-2021

ISBN:

978-94-643-1620-9 / 9789464316209

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)