Fibromyalgie en HMS - Hoe te leven met je aandoening in plaats van naar je aandoening

Laura Walter

Category: Health
  • (1)

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Laura kampte met problemen in haar leven door haar aandoeningen Fibromyalgie en HMS. Dankzij de cursus life coach heeft ze een draai kunnen geven aan haar klachten, waardoor ze nu met haar aandoeningen kan leven in plaats van naar haar aandoeningen.

From the book

Ik zat er echt heel erg mee dat ik niet kon doen wat ik wilde. Ik was nog jong en had geen idee wat ik met mijn leven moest doen als ik niet kon werken. De hele dag thuis zitten? Geen leuke dingen doen met vrienden? Nooit meer handballen of een andere vorm van sport uitoefenen? Van alles ging door mijn hoofd heen en ik werd er dan ook niet gelukkiger van, zelfs tegen het depressieve aan.

Dit is een tijdje zo doorgegaan, tot ik tegen mezelf zei: “dit kan zo niet meer langer. Ik moet er iets aan doen en wel nu!” Ik ben de studie Life Coach gaan volgen. Oorspronkelijk was het mijn bedoeling om vanuit huis mensen te coachen en te helpen. Helaas kan ik hier geen klanten voor vinden en ben ik hiermee gestopt. Toch was het niet voor niets: ik heb mezelf hier zo ontzettend veel mee geholpen dat het met mij een stuk beter gaat. Tijdens de studie heb ik tips en oefeningen gekregen, en deze heb ik aangepast naar mijn eigen behoeften. Deze aangepaste tips en oefeningen, die mij zo ontzettend goed hebben geholpen, staan ook in dit boek.
Ik heb aan mezelf gewerkt en weet wat goed werkt om mezelf beter te laten voelen. Zoals ik me jaren terug voelde, zo voel ik me nooit meer. Ik heb weer hoop en zin om iets te doen en te leven, ik heb weer zelfvertrouwen en voel me niet teleurgesteld als ik iets niet kan doen. Ik kijk uit naar de toekomst, leef in het nu en geniet van alles om mij heen. Daarnaast zit ik er niet meer mee dat ik last heb van meerdere vormen van reuma. Dat kan ik niet veranderen, maar ik kan er wel mee leven. En dát ben ik gaan doen, en nu leef ik als nooit tevoren!

About the author

Laura Walter komt uit Etten-Leur en woont daar met haar man en twee zonen. Ze is een persoon die graag bezig is, vooral met dieren. Ze heeft een diploma behaald om in de dierensector aan de slag te kunnen gaan. Door haar reumatische aandoeningen kan ze echter helaas niet in deze sector werken en heeft ze een periode in een dip gezeten. Na een tijd is ze hier uitgekomen. Nu geniet ze vol van het leven en probeert ze er alles uit te halen wat er uit te halen valt.

Reviews

2021-07-20 14:28:20 | By: Helma | Rating:
Zeer informatief en duidelijk boek. Iemand met fibromyalgie en of hms heeft hier heel veel aan.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Fibromyalgie en HMS - Hoe te leven met je aandoening in plaats van naar je aandoening

Author:

Laura Walter

Category:

Health

Number of pages:

68

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

09-07-2021

ISBN:

978-94-643-1582-0 / 9789464315820

Price:

€ 16,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)