Baas boven baas - De onvermijdelijke stap van de wietteelt naar de harddrugs

Kars Bakker

Category: Novels
  • (3)

€ 22,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Je bent succesvol in de wietteelt en denkt helemaal de man te zijn. Lekker geld, mooie auto’s en een goed leven. Tot je een drugsbaas van een kartel ontmoet die jou graag in zijn team wil hebben. Je wilt dit eigenlijk helemaal niet, want het gaat prima zo, maar de drugsbaas weet niet van ophouden. Ondanks het feit dat je al een aantal keer vriendelijk bedankt hebt voor de eer en je aangegeven hebt dat je je alleen met de wietteelt bezig wilt houden, raak je dieper in het net van het kartel verstrikt. Tot je een foutje maakt, geld aanneemt van het kartel en zo verstrikt bent geraakt in de gevaarlijke wereld van de harddrugs. De wereld die je zo graag had willen vermijden!

From the book

“Olaf, stel nou eens dat je gelijk hebt met de kleding, de auto en de hotels, waar denk jij dan aan?”
“Ik weet het niet, maar de persoon die ik zie in Ger, ja, hoe zal ik het eens zeggen... de BMW M5 is een dure auto. De Raptor die je daar ziet staan, is een auto van iemand die lak heeft aan alles. Dat is iemand uit een hele andere wereld. Dat denk ik tenminste, gelet op zijn kleding en gedrag, denk ik echt dat dit een dikke miljonair is. En niet van eerlijk werk, hij stelt zich op alsof hij boven de wet staat. Daarbij bezit hij meerdere hotels, luxe hotels, en het eten, dat is niet te doen, als iedereen wat anders bestelt. Je ziet het terras volstromen en het restaurant ook. Hoe kan je nou voor iedereen een andere maaltijd bereiden. Ik wil wel eens een kijkje in de keuken nemen. Die moet vol koks staan. Maar laten we Ingrids reactie eens afwachten. Die weet vast meer.”
Ineens kwam er een Porsche Panamera aanrijden, een mooie auto, die achter de Ford Raptor parkeerde. Je kon niet zien wie erin zat door de geblindeerde ramen.
“Kijk, dat is ook een dikke bak, als er alleen dit soort mensen komen, dan loopt alles wel goed ook. Ik ben benieuwd wat het hier per nacht kost, misschien een vraagje voor de OvJ. Ik denk dat het heel erg meevalt, anders is er geen geld wit te wassen, snap je?”
Ries keek Olaf vol bewondering aan en zei: “Ja, ik denk dat ik het begin te snappen. Laten we inderdaad Ingrid haar bevindingen afwachten. Laten we straks eerst maar lekker gaan eten.”
De deur van de Porsche ging open en er stapte een man uit. Hij stond met zijn telefoon aan de hand, met zijn rug naar de rechercheurs toe.
“Kijk, die zit ook goed in de kleren, maar heel anders. Dat lijkt me een wat betere crimineel, ook duur in de kleertjes. Graag opvallen, maar niet genoeg geld om ook maar bij die Ger in de schaduw te staan!”
“Die gast heeft gewoon een trainingspak aan.”

About the author

Kars Bakker (1972) uit Zwolle heeft inmiddels het tweede deel geschreven van Baas boven baas, wat een vervolg is op het eerste deel De keiharde wereld achter de illegale wietteelt Het verhaal over Robin, die we natuurlijk allemaal al kennen, gaat hier verder. Hij blijft zijn best doen om uit de penarie te blijven, maar of dat een succes wordt? Alex en Anton zitten ook niet stil en Mieneke heeft weer eens het hoogste woord. Alleen komt er een kartel op hun pad en dat heeft verstrekkende gevolgen. Dit is een compleet andere, zeer gevaarlijke wereld. Als de feestende mensen die een pakketje coke bestellen bij hun lokale dealer eens wisten wat voor een organisatie hierachter zit, zullen ze na het lezen van dit boek, misschien wel door hebben dat het witte poeder net zo goed bloedrood had kunnen zijn...

Reviews

2021-08-17 10:04:03 | By: Karel Molenaar | Rating:
Toffe boeken, die baas boven baas-serie, spannend verhaal en levendige dialogen. Boek 3 wil ik ook graag lezen.

2021-08-13 18:45:59 | By: Johan Last | Rating:
Goede boeken, vooral makkelijk lezen, kan het boek bijna niet wegleggen. Wacht op deel 3.

2021-08-03 10:20:44 | By: Roland Schutte | Rating:
Het vorige boek vond ik al spannend en lekker lezen. Goed verhaal en kloppende dialogen. Dit tweede deel van Baas boven baas leest hetzelfde, maar wordt duidelijk dat hun wereld harder wordt. Ben benieuwd naar het laatste deel!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Baas boven baas - De onvermijdelijke stap van de wietteelt naar de harddrugs

Author:

Kars Bakker

Category:

Novels

Number of pages:

262

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

11-06-2021

ISBN:

978-94-643-1476-2 / 9789464314762

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)