Kind van de Maan; de lege wereld

Fleur Koeman

Category: Fantasy

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na de strijd tegen Tantalus, heeft Lysanne van Doorn een nieuwe vijand en ze kan niet om haar heen. Ze wordt wakker in het huis van een bekend godenkind, Troy Baker, samen met Roan Kahen. Ze wist niet hoe ze er was gekomen. Wanneer Troy, Roan en Lysanne naar buiten gaan komen ze erachter dat ze de laatste drie 'gewone' mensen op aarde zijn en er is maar één manier waarop ze dat kunnen oplossen. Door de werken van Heracles uit te voeren. Hierbij gaan ze heel Griekenland door waarbij ze vele gevaren tegenkomen. Zou het de drie vrienden lukken om de werken goed uit te voeren? Gaan ze de mensen terug brengen? Vervolg op Kind van de Maan, de ondode krijgers.

From the book

We liepen nu al bijna een half uur en tot nu toe was het stil geweest afgezien van de opmerkingen die Chiron zo nu en dan maakte over bomen, struiken, bloemen, besjes of diertjes. Rowan schraapte uiteindelijk zijn keel. "Chiron?" zei hij voorzichtig. "Wat is er, Kahen?" "Uhm." Roan zuchtte diep. "Klopt het dat u les hebt gegeven aan alle grote godenkinderen? Achilles, Aktaion, Jason, Herakles, Castor." Chiron knikte. "Dat klopt. Waarom was je zenuwachtig om daarover te vragen?" Roan haalde zijn schouders op als een onzekere tiener. "Omdat u er misschien niet over zou willen praten, aangezien ze allemaal, zeg maar, dood zijn." Chiron glimlachte. "Ze leefden duizenden jaren geleden en sommige van mijn leerlingen werden mindere goden. Herakles bijvoorbeeld en Aktaion." "Achilles toch ook?" Chiron keek me verbaasd aan, dit was het eerste wat ik in het half uur had gezegd. "Nee, wel bijna, maar hij kon Patroclus niet achterlaten." Chiron glimlachte bij de herinnering. "Ik heb nog nooit zo'n pure liefde gezien als die twee hadden. Behalve misschien Narcissus en zichzelf." Troy, Rowan en Takide lachten, ik begreep het zoals gewoonlijk niet. "Hoe was het om zulke grote namen te trainen?" vroeg Troy. "Niet anders dan 'normale' godenkinderen trainen. Voor mij zijn ze hetzelfde. Ze hebben andere krachten en zwakheden, maar ik ga niet de één anders behandelen dan de andere." "Zou je ons verhalen willen vertellen over de helden?" vroeg Troy en Chiron begon te vertellen over de streken van Achilles en Patroclus, de dood van Aktaion, hoe Jason zijn boot bouwde en nog veel meer...

About the author

Fleur Koeman is een vijftienjarige, spontane meid die dol is op schrijven. Als klein meisje schreef ze al lange opstellen en verhalen. Dit gegeven en de voorliefde voor de Griekse mythologie resulteerde al in het eerste boek van de trilogie die ze wil gaan schrijven. Kind van de Maan, de ondode krijgers is bekroond met de publieksprijs boekgoud 2020 in de categorie fantasy. Kind van de Maan, de lege wereld is deel twee van deze trilogie en net zo meeslepend als deel 1.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kind van de Maan; de lege wereld

Author:

Fleur Koeman

Category:

Fantasy

Number of pages:

152

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

23-07-2021

ISBN:

978-94-643-1625-4 / 9789464316254

Price:

€ 19,50

Language

Dutch