Mijn leven met 007, langs de rand van de afgrond - Een relatie met iemand met de stoornis Pseudologia fantastica

Maria de Pelota Lanza

Category: Biographies

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mijn leven met 007 is een autobiografie die een periode van circa vierenhalf jaar uit het leven van een vrouw beschrijft. Het gaat over de relatie met een man die, naar later blijkt, psychisch gestoord is. In het boek wordt de relatie beschreven; hoe het begint, hoe het zich ontwikkelt en welke bizarre gebeurtenissen er voorbij komen. Door publicaties in de krant en uitzending op televisie wordt deze man bekend als ‘meesteroplichter’. Het boek beschrijft de 'struggle' die de vrouw heeft. De twijfels tussen hoofd en hart, de manipulaties van de man. De invloed van de buitenwereld, familie en vrienden. Na een lange strijd wint de vrouw haar kracht en verstand terug en krijgt een heldere kijk op de man en de dubieuze relatie die ze met hem heeft.

From the book

007 is druk met z’n zaken. Hij is regelmatig weg en altijd heel druk aan de telefoon.
Dan krijg ik een berichtje van de eigenaresse van het appartement waarin we wonen. Zij wil dat ik er zo snel mogelijk uitga. Huh ... wat, waarom? Ik krijg haar niet persoonlijk te spreken, alles gaat per sms. Zij heeft gehoord dat er een grote hond in huis is die overlast bezorgt. Daarnaast is ze het zat om aanmaningen en onaangename post in haar brievenbus te vinden. Ik maak haar duidelijk dat het om een puppy gaat en probeer die onaangename post te verklaren. Ze is duidelijk heel bang voor 007. Ze wil mij ook niet zien. Ik moet gewoon uit haar appartement vertrekken en wel zo snel mogelijk. Waar moeten we heen, paniek! Ik struin internet af, maar nergens vind je op korte termijn andere woonruimte. Ik ben weer bloednerveus en ook boos.

About the author

Maria van de Pelota Lanza is geboren in 1961. Ze studeert af aan de Sociale Academie en werkt vol overgave als jongerenhulpverlener. Ze trouwt en wordt moeder van twee prachtige kinderen. Na vijftien jaar gooit zij het roer om en gaat als zelfstandig ondernemer aan de slag in de toeristische sector. Dat verloopt succesvol, maar betekent ook het einde van haar huwelijk. Voor een tweede keer slaat zij een nieuwe weg in om een ander leven te gaan leiden. Dat dit een pad is met extreme bergen en dalen heeft zij niet kunnen vermoeden.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mijn leven met 007, langs de rand van de afgrond - Een relatie met iemand met de stoornis Pseudologia fantastica

Author:

Maria de Pelota Lanza

Category:

Biographies

Number of pages:

162

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-07-2021

ISBN:

978-94-643-1618-6 / 9789464316186

Price:

€ 19,50

Language

Dutch