Het begint - De schepping, verteld voor kinderen, naar genesis 1 t/m 3

Lydia Kool

Category: Children books

€ 15,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als kind hoorde Lydia in de kerk de dominee vertellen: "Het is ijzig stil in de klas ... Weer vraagt de meester: "Wie heeft die bal door de ruit gegooid?" ... Geen antwoord. Dan steekt een jongen die het niet had gedaan zijn hand op: "Ik meester". Die jongen droeg de straf vrijwillig. Zo is de Messias zei de dominee. Zo begon Lydia's geloof. Met veel plezier heeft zij jarenlang kinderen verteld uit de bijbel. Omdat zij dat niet meer kon doen besloot ze haar hobby schilderen in te zetten. Marijke Tencate inspireerde haar met haar boeiende kinderbijbel. Met dit prentenboek maak je het verhaal mee alsof je het zelf beleeft. Geschikt om voor te lezen of om kinderen zelf te laten lezen.

From the book

God zegt: "Hallo Adam. Ik ben je God en houd heel veel van jou. Ik heb dit allemaal voor jou gemaakt. Jij mag ervoor zorgen. Ik hoop dat je er blij mee bent. Kijk maar eens rond. Jij mag hier wonen in deze tuin. Adam hoort de geruststellende, vriendelijke stem van God. Adam ontdekt mooie planten en leuke dieren en roept: "Oh, wat is dat en dat en dat? Dat dier heeft een hoorn op zijn neus, wat grappig". God bedenkt dat Adam vast wel namen wil geven aan de planten en dieren. Ja, dat vindt Adam inderdaad erg fijn om te doen.

About the author

Van jongs af aan fascineerden de bijbelse verhalen Lydia. Ze ging ze ook zelf vertellen in kinderdiensten sinds ze God in haar leven toeliet. Daarnaast ontwikkelde zij haar schildertalent door lessen te volgen bij o.a. de Christian artist seminars en schilderweekenden, de SKVR e.a. Ze exposeerde her en der en bracht steeds meer echt een boodschap over met haar werk. Met dit prentenboek pakt ze de draad weer op om juist ook kinderen mee te nemen in de bijbelse wereld. Dat lukt haar op een leuke, boeiende manier. Ze hoopt dat het de jonge lezer raakt en uitnodigt om op zoek te gaan wie de God van de bijbel is.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het begint - De schepping, verteld voor kinderen, naar genesis 1 t/m 3

Author:

Lydia Kool

Category:

Children books

Number of pages:

44

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

02-07-2021

ISBN:

978-94-643-1547-9 / 9789464315479

Price:

€ 15,50

Language

Dutch