Jok en Brokkie maken plezier

Liesbet Moons

Category: Children books
  • (1)

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jok een Brokkie zijn grote broer en kleine zus. Op een doordeweekse dag moeten ze gewoon naar school, maar op andere dagen beleven ze graag leuke avonturen. Ze leren ook graag nieuwe vriendjes kennen. Stap mee in een plezierig boek met verhalen over Jok en Brokkie!

From the book

Dan komt er een draad, een draad met een haak. De draad loopt naar de maan. Er klinkt een stem uit de lucht: “Dagdag Jok en Brokkie, kunnen jullie even helpen?” Jok en Brokkie kijken verbaasd, van waar komt die stem? De stem komt van de haak. Er hangt een vreemd mannetje aan. “Geven jullie mijn ster even aan?” vraagt het gekke mannetje. “Wie ben jij?” vraagt Jok. “Ja, wie ben jij?” vraagt Brokkie. “En van waar komt die draad met die haak?” “Ik ben Ziggy, de sterrenkapper,” zegt het mannetje. “Ik kom van de maan om de ster te halen, die viel uit de lucht in jullie tuin.” Jok en Brokkie kijken verbaasd. Van waar komt nu die ster en wat is een sterrenkapper? Komt dit gekke mannetje echt van de maan?

About the author

Liesbet Moons (1975) woont samen met haar man als oorspronkelijk Antwerpse al meer dan twintig jaar in haar groene paradijsje - zoals ze het zelf noemt - in het Vlaamse Limburg. Ze gaf er meer dan twintig jaar les (bedrijfscommunicatie) op UCLL-campus Diepenbeek. Later werkte ze er ook voor de dienst communicatie. Kenmerkend voor haar en haar man is hun creativiteit en dat uit zich op vele vlakken: in muziek, schrijven, upcycling, tekenen en schilderen... Sinds Liesbet ziek is, zoekt ze om bezig te blijven tijdens revalidatieperiodes naar leuke, zinvolle projectjes. Een ervan ziet u hier in haar kinderverhalen rond de guitige Jok en Brokkie. Een idee dat tot leven kwam met haar man, haar eeuwige inspiratiebron, toen ze ter ontspanning en als positieve noot in de ontelbare ziekenhuismomenten die ze deelden, samen leuke, vrolijke verhaaltjes begonnen te verzinnen. Die werden de jaren nadien verder uitgewerkt door haar. U leest en ziet nu het resultaat.

Reviews

2021-08-13 09:06:44 | By: An | Rating:
Voorgelezen aan mijn kindjes van bijna 6 en bijna 3. Ze waren er heel blij mee. De oudste zit helemaal in het verhaal terwijl de kleinste graag naar de plaatjes kijkt en niet kan wachten om het volgende plaatje te bekijken. We kijken uit naar nog meer verhalen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Jok en Brokkie maken plezier

Author:

Liesbet Moons

Category:

Children books

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Wire-O 23 x 16 cm

Release date:

09-07-2021

ISBN:

978-94-643-1571-4 / 9789464315714

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)