Cover voorkant
Het Wolvriendjes haakboek - Vol schattige amigurumi haakpatronen
Het Wolvriendjes haakboek - Vol schattige amigurumi haakpatronen

Het Wolvriendjes haakboek - Vol schattige amigurumi haakpatronen

Johanneke van Doren

  • (4)

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Laat je verrassen door de leuke en schattige knuffels in dit boek. Maak zelf een Wolvriendje met behulp van de duidelijke beschrijvingen en verwijzingen naar extra uitleg en tips op www.wolvriendjes.nl. Op deze site vind je ook video-tutorials van de gebruikte steken in dit boek. Dit boek is daardoor zowel voor de beginnende als gevorderde haker een aanwinst!

In het Wolvriendjes haakboek vind je uitleg om zelf Olifant, Pauw, Varken, Rode panda, Haas, Dolfijn, Koala en Rat te haken.

Volg Wolvriendjes ook op de Facebookpagina, Wolvriendjes haakpatronen.

From the book

Een boek vol met leuke, schattige haakpatronen van mijn Wolvriendjes. Het boek is met passie en liefde voor het ontwerpen gemaakt in de overtuiging dat iedereen die dat wil, kan leren haken. Daarom wordt regelmatig naar de Wolvriendjes website verwezen om je te helpen bij het haken van jouw Wolvriendje. Zelf dacht dat ik nooit zo mooi te kunnen haken als een lieve vriendin, die het haken goed in de vingers heeft. Zij heeft mijn eerste haakles gegeven. Daarop volgde het kijken van filmpjes waarin technieken werden voorgedaan en heb ik stap voor stap het haken geleerd. In het begin vond ik het best lastig en had ik soms zin om de handdoek in de ring te gooien. Toch moest en zou er een knuffel voor mijn dochter komen. Ik zette door, waardoor ik steeds beter ging haken en het begon te kriebelen om zelf eens wat te ontwerpen. Ook hier begon ik bij het begin. Ik had mijn ups-and-downs, maar de aanhouder wint en er kwam een haas voor mijn dochter! Dit was het begin naar meer en een voorzichtige start van Wolvriendjes. Het patroon van haas werd aangepast en Haas, uit dit boekje werd geboren. Ik dacht als ik er één kan, kan ik er meer. Ik nam de uitdaging met mezelf aan om meerdere dieren te ontwerpen. Ik wilde graag dieren ontwerpen die realistische kenmerken hebben, maar nog wel hun schattigheid behouden. Ik vond het ook fijn om zoveel mogelijk van hoofd naar billen te haken en dat zorgde nog wel eens voor uitdagingen. Ik kreeg mijn stijl te pakken en na wat vriendjes verder kwam www.wolvriendjes.nl in de lucht. Ik bleef nog dromen van een boekje met mijn patronen en ging er voor. Het resultaat en deze droom ligt nu voor je. Ik hoop dat dit boekje jou net zo blij maakt als ik en leidt tot veel gehaakte Wolvriendjes. Droom lekker en ga voor je dromen. Als je wilt, is alles mogelijk!

Ik wens je heel veel haakplezier.

Johanneke

About the author

Johanneke van Doren is naast haar werk als orthopedagoog graag creatief bezig. Of het nu het bedenken en knutselen van een spel is of het tekenen en kleuren met haar dochter, lekker dingen uitdenken en maken, geeft haar veel voldoening. In 2014 kwam daar de passie voor haken bij en het is niet verrassend dat ze al snel zelf patronen wilde bedenken. Zo werd Wolvriendjes geboren en kwam de wens om een haakboek te schrijven. Een boek dat iedere haker moest inspireren en vooral blij moest maken, een boek voor de beginner en ervaren haker met tips en duidelijke uitleg. Het is gelukt en een boek vol schattige vriendjes geworden!

Reviews

2021-12-16 13:29:11 | By: Boer | Rating:
Handig formaat en duidelijke beschrijvingen.

2021-12-05 10:46:39 | By: Cobi | Rating:
Heel leuk boek. Ga meteen aan de slag.

2021-09-07 17:02:12 | By: Annie | Rating:
Mooi gemaakt boekje. Uitleg van de patronen met hier en daar detailfoto's. Ben nog niet begonnen met haken, maar ga dat zeker gauw doen: wat een leuke knuffels.

2021-07-30 23:14:22 | By: Jenny nolles
Ik vind het een heel erg fijn boek. De patronen zijn erg duidelijk en schattig om te maken.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Wolvriendjes haakboek - Vol schattige amigurumi haakpatronen

Author:

Johanneke van Doren

Category:

Coloring books

Number of pages:

82

Illustrated:

Yes

Format/size:

Wire-O 20 x 20 cm

Release date:

09-07-2021

ISBN:

978-94-643-1563-9 / 9789464315639

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (4)