Sinds ik je voor het eerst zag 2 - Romantisch vervolg op het boek 'Sinds ik je voor het eerst zag'

Esmee Oost

Category: Novels

€ 17,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hoe nu verder tussen Claire en Mason? Komen ze weer bij elkaar of is de relatie nu definitief ten einde... Deel twee gaat verder waar het vorige boek geëindigd is. Claire komt voor belangrijke keuzes te staan. Haar liefde voor mode, koffie en Parijs blijft groeien, maar ook ontdekt ze nieuwe passies en uitdagingen. Ze maakt een hoop mee op het gebied van vriendschap ,liefde en ze leert een nieuwe kant kennen van haar familie.

From the book

“Eindelijk zomervakantie,” zucht Claire. Klaar met al dat gedoe met Mason, Gigi en alle anderen. Ik kan met alle rust een latte macchiato nemen, zonder stress! De laatste tijd is het erg moeilijk door de breuk van mij en Mason. Het was nooit mijn bedoeling om hem te kwetsen. Ik houd van hem... En ik ben nooit gestopt met van hem te houden. Al sinds dat ik hem voor het eerst zag, wist ik het zeker. Hij is de ware. De jongen met wie ik thuis wil komen. De jongen die ik met alle liefde aan mijn ouders wil voorstellen. De jongen met wie ik oud wil worden... Misschien wel samen naar Frankrijk emigreren om te kunnen zeggen dat daar onze eerste zoen was. Dat het in Frankrijk echt begon! Ik kan nergens anders meer aan denken... Ik wil hem. Ik wil hem terug!

About the author

Esmeé Oost (2005) schreef van kleins af aan al korte verhaaltjes met eigen illustraties tot ze deze uitbreidde tot een echt boek. Parijs is voor haar nog steeds een grote inspiratiebron en dat zie je ook weer terug in dit verhaal. Ze houdt net als Claire van mode en een goede kop koffie.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sinds ik je voor het eerst zag 2 - Romantisch vervolg op het boek 'Sinds ik je voor het eerst zag'

Author:

Esmee Oost

Category:

Novels

Number of pages:

114

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-07-2021

ISBN:

978-94-643-1651-3 / 9789464316513

Price:

€ 17,99

Language

Dutch