Dromen zonder grenzen

Kin Siyad Ali

Category: Children books
  • (1)

€ 23,50
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Iedereen droomt over waar het lot hen brengen zal. In een land hier ver vandaan, waar een koninkrijk dreigt uiteen te vallen, een gevreesde vijand weer toeslaat en steden niet meer ontwaken uit hun eeuwige winterslaap. Op een plek waar niets is wat het lijkt. Leefde eens een weesmeisje, Camelia genaamd. Nadat ze het weeshuis verlaat staat haar een lange reis te wachten. Terug naar thuis, terug naar toen.

From the book

Het landhuis was volkomen stil. Geen stemmen klonken op van boven of beneden. Alle ramen en deuren waren gesloten. Niemand liep op de stoep buiten. Geen koetsen reden voorbij op straat. Alle mensen waren in een diepe, diepe slaap verzonken. Een persoon kwam het landhuis uitgelopen. Hij had een grote tas bij zich. Degene staarde even voor zich uit en liep toen weg. Na even gelopen te hebben versnelde degene zijn passen en paar tellen later zette hij het op rennen. Hij holde zo hard dat de huizen van het dorp aan de buitenkanten langs hem heen suisden. De persoon holde de dorpsstraat af. Hij passeerde de vele winkels en kraampjes. Al snel was hij bij het treinstation. Hij stapte de eerstvolgende trein in. Toen de trein bij het volgende station stopte, stapte hij uit. De figuur baande zich snel en lenig een weg door de vele mensen en zo kwam hij uit bij de stad. De persoon bleef maar lopen aan een stuk door. Opnieuw passeerde degene de vele winkels en liep van de ene straat naar de ander. Zo rende hij ook de stad uit. Even later liep hij een heuveltje op. Vanaf hier zag je tijdens de schemering dat de hemel enigszins verlicht was, terwijl de zon zich nog onder de horizon bevond. Eindelijk na al die tijd stond degene stil. Langzaam kwam zijn gejaagde ademhaling tot rust. Hij stond voor een kleine winkel. Het winkeltje was bruin van kleur en had een klein balkonnetje. De persoon liep naar de deur en deed hem open. Hij liep naar binnen en het eerste wat degene deed was alle ramen openzetten. De zonnestralen kwamen via het raam de winkel binnen en verlichtten alles. Voor het eerst die dag zag je wat de winkel al die tijd verborgen hield. Het was een knusse antiekwinkel. De winkel stond vol met antieke spullen. Alles kon je er vinden: antieke klokken, oude kasten, antiek zilver, glaswerk en schilderijen. Het was te veel om op te noemen. Liep je de trap op naar boven dan kwam je in een kleine kamer.

About the author

Kin Ali (2003) streeft al van kleins af aan ernaar om schrijver te worden. Om vervolgens boeken te kunnen schrijven voor kinderen over de hele wereld. Ze wilde grote dingen doen, maar had geen idee hoe dat eruitzag of hoe ze het moest maken. Ze wilde een verhaal schrijven dat mooi en betekenisvol zou zijn. Een die de mensen dicht zouden slaan met een gelukzalige glimlach op hun gezicht. Net zoals ze dat deed, toen ze klein was. Lange tijd is ze bezig geweest en uiteindelijk schreef ze dit boek. Nu was het tijd om haar droom realiteit te maken. Haar boek heeft ze geschreven voor de gepassioneerden, de onverschrokkenen en de dromers die geloven. Voor degenen die slim, nieuwsgierig en bewust zijn. Met een open geest en met liefde voor lezen en een diep verlangen om een levendig verhaal te lezen. Kortom, haar boodschap is om nooit op te geven en te blijven dromen - zonder enige grenzen.

Reviews

2021-09-17 09:42:46 | By: Hasse van Mierlo | Rating:
prachtig verhaal met passende illustraties.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dromen zonder grenzen

Author:

Kin Siyad Ali

Category:

Children books

Number of pages:

122

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

03-09-2021

ISBN:

978-94-643-1690-2 / 9789464316902

Price:

€ 23,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)