Cover voorkant
Herinneren wie wij werkelijk zijn - een realistisch handboek voor het overwinnen van angst
Herinneren wie wij werkelijk zijn - een realistisch handboek voor het overwinnen van angst

Herinneren wie wij werkelijk zijn - een realistisch handboek voor het overwinnen van angst

Wendy Muurmans


€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Angst speelt een grote rol in een mensenleven, doorgaans op de achtergrond, maar in de huidige situatie sluipt het ook vaker naar de voorgrond. Juist om die reden komt dit boek als geroepen. Je gaat samen met de auteur ontdekken waar we als persoon vandaan komen, zodat we samen kunnen onderzoeken wie we werkelijk zijn. Beginnend met de jeugd van de auteur, waarin je een deel van haar, maar ook van jezelf leert kennen. We zijn namelijk één en hetzelfde, jij samen met een deel van mij. De auteur wil je inspireren om samen met haar angsten los te laten en wakker te worden in een slapende wereld, zodat je kan onderzoeken en herinneren wat er werkelijk toe doet!

From the book

Het is nu werkelijk tijd om wakker te worden in een slapende wereld. Om ons samen te herinneren wie we werkelijk zijn. Ik vraag je om dit boek met een open mind te lezen. Je zult gaan ontdekken en beseffen dat het je wens is dat dit werkelijkheid wordt. Ben je er klaar voor om wakker te worden in een slapende wereld? Ben je er klaar mee om telkens in afgunst te moeten leven? Ben je bereid om open en eerlijk naar jezelf toe te zijn? Ben je er klaar voor om al je angsten en onzekerheden los te laten? Door dit boek te lezen zul je ontdekken dat het succes van lezer en schrijver één werd. Het is eenzaam te moeten leven in een slapende wereld waarin achtennegentig procent van de bevolking doet wat er niet toe doet. Er zullen rollen worden omgedraaid, waardoor ik ga lezen en jij zult schrijven.

Als het aan mezelf zou liggen zou er nooit meer verdeeldheid zijn. De misleidingen en verleidingen laten ons alleen maar verder afdwalen. De angst en onzekerheid nemen alleen maar toe. We denken dat wat ons verteld wordt de waarheid is. Stel je eens voor dat je eindelijk het podium zult bereiken dat je verdient en waarvoor je klaar bent om erop te gaan staan. Om sleutels in je bezit te krijgen die zullen leiden naar succes zoals rijkdom, wijsheid, licht en liefde. Het gevoel van kracht waarmee je de stap gaat zetten om alle patronen van illusies te doorbreken. Het loslaten van al je angsten en onzekerheden waardoor jouw eigen licht eindelijk gaat stralen. Door de wijsheid die je gaat ervaren zullen alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen, wat je uiteindelijk de sleutel tot een ongeopende deur zal presenteren, waardoor je diepste verlangens werkelijkheid worden.

About the author

Wendy Muurmans komt uit Tilburg en is trotse mama van twee prachtige kinderen. Na zevenentwintig jaar kwam zij eindelijk haar ware zelf tegen. Door te horen dat zij de ziekte van Huntington had, kon ze twee keuzes maken; optie 1: het luisteren naar de boodschap van haar ziel of optie 2: opgeven en moeten leven in angsten en onzekerheden. Zij koos voor optie 1, waarin zij tot magische ontdekkingen is gekomen; dat alles een reden heeft gehad en nog steeds heeft. Vanaf dat moment is zij alles gaan onderzoeken en herbeleven, waarin zij een boek: Het herinneren wie we werkelijk zijn heeft geschreven. Eenheid en liefde is waar zij voor staat. Met deze missie, doorzettingsvermogen en inspiratie probeert zij een oproep te doen, wakker te worden in een slapende wereld.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Herinneren wie wij werkelijk zijn - een realistisch handboek voor het overwinnen van angst

Author:

Wendy Muurmans

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

166

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-12-2021

ISBN:

978-94-645-0176-6 / 9789464501766

Price:

€ 20,99

Language

Dutch