De geheime aanbidder - Een fatale leugen mondt uit in de bloederige waarheid

Carelys Perez

Category: Novels

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als op een dag het lichaam van een jonge vrouw tussen een stapel dozen wordt gevonden, duiden er verschillende dingen op zelfmoord. Journalist Rose Hernandez heeft zo haar bedenkingen. Er zijn te veel dingen die erop wijzen dat iemand anders hier iets mee te maken kan hebben. Waarom is haar hand afgesneden en van wie is die mysterieuze brief die naast haar is gevonden? Samen met haar nieuwe collega, Mike, en rechercheur Gio gaat ze op zoek naar de waarheid. Naarmate het onderzoek vordert merken de drie echter al snel dat de waarheid vaak diep verstopt zit achter bloederige leugens. En dan is er nog het mysterie achter Rose haar eigen geheime aanbidder...

From the book

‘Gustav, hou je stil.’

Gustav gehoorzaamt niet, maar blaft in plaats daarvan alleen maar harder. De man trekt aan de hondenriem en Gustav bedaart zich. Het hondengeblaf sterft weg in de stille straten van Rotterdam. Hoewel de hond opgehouden is met blaffen, blijft hij onrustig bewegen.

‘Wat is er, jongen?’

Gustav lijkt alert om zich heen te kijken en loopt daarna weer verder. De man zucht en sjokt achter zijn trouwe viervoeter aan. Aan het eind van de straat begint Gustav weer te blaffen en te trekken. De man trekt weer aan de hondenriem, maar de hond wordt alleen maar onrustiger. De man kijkt vertwijfeld om zich heen en knielt vervolgens naast de hond neer. Hij gespt de hondenriem los en in een oogwenk sprint Gustav de kruising over en stopt bij een hoop dozen. De man kijk zorgvuldig van links naar rechts en snelt dan de straat over. Gustav zit naast de hoop dozen en kijkt afwachtend naar de man. De man krabt op zijn hoofd.

‘Wat heeft dit nou weer te betekenen?’

Gustav blaft nog een keer en begint aan de dozen te snuffelen. De man tilt een van de dozen op. Ze zitten vol gaten. Als hij nog een doos optilt komt er een pluk haar tevoorschijn. Naast die pluk haar ligt een stuk papier. ‘Van je geheime aanbidder’ staat er met koeienletters op geschreven. Er zitten bruine vlekken aan de linkerkant van de brief. De man schuift de brief met het puntje van zijn schoen aan de kant en merkt een hand op. Van schrik deinst hij achteruit. Zijn hart bonst als een gek. Heeft hij dit nou echt gezien? Voorzichtig loopt hij weer op de hoop dozen af en schopt in één beweging drie dozen aan de kant. Onder de dozen verschijnt het gezicht van een meisje. De man staart als bevroren naar haar roerloze lichaam. Gustav verbreekt de stilte door twee keer te blaffen en vervolgens de hand tussen zijn tanden te nemen en weg te rennen.

‘Gustav, wacht!’

About the author

Carelys Perez (1997) schrijft van kinds af aan verhalen. Het is haar manier om de figuren en gebeurtenissen die in haar dagdromen tot leven komen op papier te zetten. Ze raakt geïnspireerd door raadsels en de wereld van verhalen om haar heen, waar ze tot de dag van vandaag geen genoeg van kan krijgen. Met haar eigen raadselachtige verhalen wil ze haar lezers uitdagen en inspireren, zodat zij ook gaan nadenken en dromen over de vragen: ‘hoe kan dat?’ en ‘wat als?’

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De geheime aanbidder - Een fatale leugen mondt uit in de bloederige waarheid

Author:

Carelys Perez

Category:

Novels

Number of pages:

90

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

24-09-2021

ISBN:

978-94-643-1740-4 / 9789464317404

Price:

€ 16,99

Language

Dutch