Maak kennis met de Wobbels

Rinel van Venrooij

Category: Picture books
  • (1)

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In dit prentenboek voor peuters en kleuters, met tekst op rijm, maken de kinderen spelenderwijs kennis met kleuren, letters en woordjes. Het is een voorleesboek waaraan de jonge lezer actief kan meedoen. In dit eerste deel ontmoeten Wobbel Daan en Dien elkaar. Ze vinden elkaar meteen heel leuk en willen elkaar graag vaker zien. Zijn ze misschien verliefd?

From the book

Dan in het bos, fijn! Allemaal samen In de mand zit fruit en brood De lucht is blauw, geel is de vlinder En de bolderkar? Nou die is rood!


About the author

Rinel van Venrooij (1950) is een creatieve duizendpoot en een laatbloeier. Altijd al hield ze van tekenen en schilderen, van liedjes schrijven en zingen maar pas nadat ze met pensioen ging had ze genoeg tijd voor haar uiteenlopende creatieve activiteiten. Nu is ze actief als singer-song writer, als schilder, schrijver en sinds kort dus ook als prentenboekenmaakster.

Reviews

2021-07-22 16:27:20 | By: M. Janssen | Rating:
Prachtig prentenboekje. Onderscheidend. Leuke figuurtjes die Wobbels. Ook leuke leerelementen (kleuren, cijfers, zoek de muis), humor. Tekst op rijm ook leuk. Prachtig, aantrekkelijk vormgegeven in sprekende kleuren. Hoop dat er een tweede deeltje komt.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Maak kennis met de Wobbels

Author:

Rinel van Venrooij

Category:

Picture books

Number of pages:

36

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

09-07-2021

ISBN:

978-94-643-1572-1 / 9789464315721

Price:

€ 15,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)