Verwonder jezelf driemaal daags - Vast recept voor op het andere toilet of op het tweede nachtkastje

Berry van Hoof

Category: Miscellaneous

€ 19,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Door anders naar de werkelijkheid te kijken verkleurt het beeld en ontstaan er verrassende wendingen. Dit is wat Berry van Hoof beoogt te bereiken in zijn boekje ‘Verwonder jezelf drie maal daags’. Het is bedoeld als stimulans om het dagelijks leven vermakelijker en verrassender te maken. De verwondering ligt om de hoek en zeker niet ver weg. Het is geen kunst om je die manier van benaderen eigen te maken, zodat het steeds eenvoudiger wordt om iets wat gangbaar is in een nieuw daglicht te plaatsen en te herwaarderen. Voor die ene glimlach die jouw veranderde blik jou oplevert is dit boekje bedoeld.

From the book

De gids blijft maar zwammen over die paddenstoelen Zaterdag muziek maken, zondag muziek maken, maandag me ziek melden In dit sterrenrestaurant kun je door het glazen koepeldak de hemel zien Deze doek is dubbelzijdig Als je het perspectief niet ziet, is er sprake van horizonvervuiling Trap niet in gewoontes en blijf je verbazen Als je je verlangen kunt verlengen, is de uitkomst vaak nog mooier De vrouw van mijn oom is me toch een irritante Via het UWV heeft hij een hindernisbaan gekregen Een buigzaam type, kan toch een sterke ruggengraat hebben

About the author

Berry van Hoof kijkt al van jongs af aan op een typische manier naar de wereld. Zo dacht hij vroeger, om wat voorbeelden te noemen, dat de wind veroorzaakt werd door bewegende bomen, dat een geleidehond blind was en dat de witte rook die opsteeg uit het Vaticaan van de oude paus was. Later gebruikte hij zijn afwijkende invalshoeken beroepsmatig vooral om zeepbellen door te prikken en gebakken lucht te ontzenuwen. Gesproken en geschreven taal zijn voor hem ideale dragers van een boodschap die hij altijd probeert mee te geven, hoe klein en onbevangen of voller van gewicht dan ook. Humor ligt in ieder geval altijd op de loer.

Reviews



Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verwonder jezelf driemaal daags - Vast recept voor op het andere toilet of op het tweede nachtkastje

Author:

Berry van Hoof

Category:

Miscellaneous

Number of pages:

140

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

06-08-2021

ISBN:

978-94-643-1677-3 / 9789464316773

Price:

€ 19,50

Language

Dutch