De avonturen van Alfie - Ga mee op reis met Alfie, ontdek de wereld van zijn vriendjes en lees mee in het Engels, Duits, Spaans en Frans

Danielle de Lepper

Category: Children books
  • (3)

€ 22,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Alfie, de luiaard, bezoekt zijn dierenvriendjes over de hele wereld. Van de jungle, reist hij naar Antarctica, dan maakt hij een stop in Fruitland, Snoepland of in Groenteland om vervolgens weer verder te reizen naar het hoge noorden of de woestijn. En tijdens deze reizen, viert hij ook nog eens zijn verjaardag. Tijdens dit avontuur, reis je samen met Alfie de wereld over, leer zijn vriendjes kennen en ontdek ook nog een van deze talen: Engels, Duits, Spaans en Frans.

From the book

Tijd voor plezier! Alfie bezoekt met een aantal vriendjes Kermiseiland. Al ooit van dit eiland gehoord?
Dit ligt in de Atlantische oceaan. Alfie heeft een botsauto gehuurd, waarmee hij het eiland verkent. Zijn eerste stop is bij de frietkraam, daar houdt Alfie zo van. Na een korte pauze, gaat Alfie verder richting het reuzenrad waarbij hij een mooi uitzicht heeft over het eiland.
De hele dag hebben Alfie en zijn vriendjes de kermis bezocht en het leukste vonden ze allemaal de achtbaan.
Voordat Alfie vertrekt naar zijn volgende bestemming, haalt hij nog snel een suikerspin.

Wat is jouw favoriete attractie? En ben je net zoals Alfie ook zo gek op frietjes? Durf jij al het spookhuis in te gaan?
Wat is een ander woord voor draaimolen? Met welke attracties, zweef je door de lucht?

About the author

Danielle de Lepper (1984), heeft voor haar werk en studie veel gereisd en op meerdere plekken gewoond: Een duidelijke voorliefde voor reizen, taal en cultuur zijn dan ook aanwezig. Onderweg van Barcelona naar Eindhoven, met de nodige vertraging, 6 maanden zwanger en met een aantal ideeën in haar hoofd, viel het kwartje plotseling! Een educatief en interactief kinderboek uitbrengen, waarbij reizen, dieren en vreemde talen naar voren komen.

Reviews

2021-11-21 20:49:53 | By: Niki Poppeliers | Rating:
Een zeer leuk boek! Uitdagend, kleurrijk en leerzaam.

2021-11-09 16:30:39 | By: Christine | Rating:
Het boek de avonturen van Alfie ziet er leuk en goed verzorgd uit. We zullen het boek aan de vader van onze kleinkinderen cadeau doen. Moeder spreekt Spaans met de kinderen en vader Nederlands. De ouders samen gaan vaak over naar het Engels. Het zal voor de kinderen een bijzondere beleving worden een verhaal in hun ouders beide taal. Ook heb een een boek gekocht als kraamcadeau, ik weet zeker dat de kersverse ouders het boek erg waarderen.

2021-11-04 13:32:00 | By: inca Roemen | Rating:
Zeer leuk en educatief kinderboek. Kleurrijk en op een creatieve manier een nieuwe taal ontdekken. Absolute aanrader ! Kleinkind is er helemaal dol op.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Alfie - Ga mee op reis met Alfie, ontdek de wereld van zijn vriendjes en lees mee in het Engels, Duits, Spaans en Frans

Author:

Danielle de Lepper

Category:

Children books

Number of pages:

132

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

15-10-2021

ISBN:

978-94-643-1888-3 / 9789464318883

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)