De roep van het onbekende - Prille liefde onder een Afrikaanse zon

Patrick Verschueren

Category: Youth books

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is liefde op het eerste gezicht bij de eerste schooldag. Veel kans op slagen is er echter niet, door professionele verplichtingen van zijn vader moet hij mee naar het buitenland verhuizen. Ieder van hen leeft verder zijn/haar leven tot het noodlot hen weer samen brengt. De vlam is blijven branden en hij wil er voor haar zijn in deze zware periode. Hij maakt haar beloftes waar zij haar twijfels over heeft. Toch zet hij door en hij kan haar overhalen. Wat begon met een belofte en veel twijfels wordt een avontuur dat beide heel hun leven zal bijblijven.

From the book

Bjorn is nog in gedachten verzonken als de scooters voorbijkomen. Hij slaat er geen acht op. Plots gaat hij onderuit en komt onzacht met het asfalt in aanraking. In het voorbij rijden heeft één van de gasten zijn voorwiel onderuit gestampt. Versuft blijft hij even liggen, maar dan beseft hij wat er gebeurd is. Hij springt recht, zijn pull is gescheurd en zijn hand en arm bloeden. De drie komen naar hem toe gelopen. De twee houden hem vast terwijl Rat triomfantelijk naar hem komt en zegt, ‘jij dacht toch niet dat je mij zomaar kon belachelijk maken ... jongetje?’
Bjorns adrenaline giert door zijn lichaam. Hij is bang, maar de woede om zo een laffe aanval is groter dan zijn angst. ‘Jou belachelijk maken hoeft niet, dat ben je al.’
Rat zijn ogen flikkeren en hij slaat Bjorn in de maagstreek. Hangend tussen de twee anderen probeert hij lucht te krijgen. Zijn drie belagers grijnzen. Hij probeert zich los te trekken en begint nu woedend te roepen. Rat bekijkt hem meewarig en slaat hem met de platte hand in zijn gezicht. Verblind door woede stampt hij zo hard hij kan naar Rat en raakt deze tussen de benen. Rat grijpt naar zijn kruis en de andere twee laten van verbijstering hun greep los. Hij profiteert hiervan om zich verder los te trekken en loopt struikelend naar zijn fiets. Woedend en half strompelend komt Rat hem achternagelopen.

About the author

Patrick Verschueren is geboren in 1963 en vader van 2 dochters, 2 kleinzonen en 1 kleindochter. Schrijven deed hij al in de lagere school maar die verhaaltjes bleven stof vergaren in de kast. Op 17-jarige leeftijd werd hij militair en waren er andere prioriteiten. Na een militaire loopbaan van bijna 40 jaar kwam de liefde voor het schrijven terug. Door persoonlijke ervaringen en een gezonde dosis fantasie kwam zijn eerste boek tot stand en vond hij het de hoogste tijd om de stap naar uitgeven te wagen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De roep van het onbekende - Prille liefde onder een Afrikaanse zon

Author:

Patrick Verschueren

Category:

Youth books

Number of pages:

202

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-08-2021

ISBN:

978-94-643-1699-5 / 9789464316995

Price:

€ 21,50

Language

Dutch