De schildpad die sneller wil worden dan iedereen

Rianne Bagerman

Category: Picture books
  • (4)

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is nog vroeg in de ochtend als er plotseling gekraak klinkt. Een van de eieren van mama schildpad begint te barsten. Een klein babyschildpadje kruipt uit het ei. Hij is de eerste van het nest. Sjaak wil lekker rondrennen, maar komt erachter dat hij veel te langzaam is. Hij vindt dit niet leuk. Sjaak wil sneller zijn dan iedereen. Hij wil antwoorden. Hoe kan hij sneller worden? Hij gaat op reis om dit uit te zoeken. Zal het hem lukken om sneller te worden?
Een boek over accepteren wie je bent en de zoektocht ernaartoe.

From the book

Sjaak wil lekker rondrennen, maar hij komt erachter dat hij veel te langzaam is om lekker te rennen. Zijn broertjes en zusjes zijn net zo langzaam als Sjaak. Maar dat is niet genoeg voor onze Sjaak. Hij wil sneller zijn dan de anderen. “Mama, waarom zijn we zo langzaam?” vraagt Sjaak aan zijn moeder.
“Oh jongen, ik weet het niet,” zegt mama schildpad.
“Is er geen manier om sneller te worden mam?” vraagt Sjaak weer.
“Nee jongen, we kunnen dat niet veranderen.”

About the author

Rianne Bagerman, is geboren in 1986. Ze is getrouwd en moeder van vier kinderen. Als kind was ze zelf al dol op lezen en schrijven en was ze ook regelmatig aan het tekenen. Het was altijd een droom om een boek uit te geven. Toen de kinderen ouder werden, kwam ze erachter dat er bepaalde soorten boeken ontbraken in de handel. Hierdoor is ze begonnen met schrijven en tekenen, waardoor er uiteindelijk meerdere ideeën tot bloei kwamen. Ze hoopt met haar verhalen de jonge lezers te bereiken en haar liefde voor boeken op hen over te brengen.
Foto door: Annemarie Bosch

Reviews

2021-08-01 12:10:21 | By: gerdien | Rating:
Het boek gelezen met onze zoon van 5, hij luisterde aandachtig naar het verhaal en vertelde na elke bladzijde wat hij zelf bedacht had over de schildpad. het boek ziet er aantrekkelijk uit met mooie tekeningen. Onze zoon van 8 vond het ook een mooi verhaal

2021-07-31 14:52:55 | By: Karin | Rating:
Heel leuk boek! Zeer geschikt voor kinderen van 4-6 jaar. Het verhaal met de bijbehorende illustraties spreken erg aan. Mooi thema over accepteren wie je bent.

2021-07-31 16:59:58 | By: Elli | Rating:
Heel mooi kinderboek voor jonge kinderen en over acceptatie in je leven.

2021-07-23 11:27:49 | By: Annemarie bosch | Rating:
Inmiddels is het boekje van rianne bagerman uit gekomen. Een leuke prentenboek voor jonge kinderen. Mijn zoontje vond het boekje erg leuk om naar te luisteren en de illustraties te zien. Wij hebben genoten van de avonturen van de schildpad. We gaan zekers op nieuw lezen. Het verhaal gaat over een schildpad die sneller wil worden dan iedereen en hij gaat op avontuur de schildpad komt veel tegen onderweg. Maar zal de schildpad sneller worden? Een erg leuk prentboekje voor jonge kinderen ook voor oudere kinderen die zelf kunnen lezen en aan hun broertje of zusje om aan voor te lezen. Met een trots heb ik de auteur foto gemaakt! ? Vanaf vandaag is dit super leuke prentenboek te koop! Via bol.com bookscout en ook bij rianne haar zelf kan je het boekje bestellen. Proficiat lieve rianne hier mag je best trots op zijn!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De schildpad die sneller wil worden dan iedereen

Author:

Rianne Bagerman

Category:

Picture books

Number of pages:

56

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-07-2021

ISBN:

978-94-643-1638-4 / 9789464316384

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (4)