Praatjes en Plaatjes - Dichter bij de natuur met bijzondere foto's

Ronald Westenberg

Category: Poems

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Praatjes en Plaatjes is een verzameling van prachtige foto’s en gedichten. Sfeervol en uniek. Soms een beetje dromerig. De bijpassende gedichten sluiten perfect aan bij de met zorg gemaakte natuurfoto’s. Alles in dit boek is met liefde en oog voor detail gemaakt. De woorden zijn van een eenvoudige schoonheid en ongefilterd. De schrijver stelt zich moedig en kwetsbaar op. En geeft veel van zijn gedachten mee in zijn gedichten. Deze bundel nodigt de lezer uit om binnen te treden in een heel bijzondere wereld. Tijdens het lezen van het boek word je uitgenodigd om na te denken over de waardevolle dingen in het leven. En het geeft de lezer verrassende nieuwe inzichten.

From the book

Uren en uren onderweg Ik vergeet alles, zelfs de tijd Geen mens waartegen ik wat zeg Misschien wil ik ook niks kwijt Waar ik nu ook ga, of op welk pad Zilveren bomen die ik voorbij zie gaan Eigenlijk loop ik zo maar wat achter mijn gevoelens aan

About the author

Ronald Westenberg woont al jaren in Wolvega. Een liefhebber van alles wat het Friese platteland zo mooi maakt. Als Raadslid en pensioenspecialist moest hij zijn werk ineens verplicht vanuit huis doen. Hij besloot zijn kleiner wordende wereld te vergroten en het leven letterlijk kleur te geven. Bijna dagelijks trok hij er met zijn fotocamera op uit. Met als doel om zijn wereld in beelden vast te leggen. Bij elke foto schreef hij een gedichtje. “Praatjes en Plaatjes” is het resultaat van deze unieke combinatie. Sfeervolle foto’s verfraaid met gevoelige gedichten. Met recht een bijzonder boek. De auteur deelt in dit boek op een heel eigen manier zijn gevoelens met de lezer.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Praatjes en Plaatjes - Dichter bij de natuur met bijzondere foto's

Author:

Ronald Westenberg

Category:

Poems

Number of pages:

84

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

10-09-2021

ISBN:

978-94-643-1776-3 / 9789464317763

Price:

€ 18,50

Language

Dutch