Cover voorkant
Tienergeheim
Tienergeheim

Tienergeheim

Ashley Vandormael

Category: Young Adult

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sarah is een meisje van vijftien jaar. Samen met haar twee jongere zussen vecht ze dagelijks tegen het onmenselijke leven dat ze moeten leiden. Hun moeder heeft al jaren een alcoholprobleem en hun vader begint een verboden liefde met zijn twee oudste dochters. Laat jezelf meeslepen in dit aangrijpende verhaal. Een gezinsdrama dat een schokkende weergave van de harde realiteit laat zien.

From the book

Kon ik maar leven, leven zoals iedereen. Ik lig hier nu onbeweeglijk. Ik had wensen en dromen die niet meer zullen uitkomen en vrienden die ik nog moest ontmoeten. Weg is dit alles, ik moest vertrekken. Mijn dood. Niemand wist er van. Het gevolg van die ene man. Bedankt voor het verschrikkelijke leven dat je mij gaf. Dit zou ik zeggen moest ik echt dood zijn. Dood, een vreemd woord waar ik zoveel aandacht aan geef, zoveel liefde voor heb. Het is een verlossing van dat ding waar de mensen leven tegen zeggen. Ik dagdroom, het lijkt een ritueel te worden. Starend naar buiten, naar hoe de zon zijn best doet om de aarde elke dag weer licht te geven. Hij gaat elke dag weer de strijd aan tegen de wolken. Hij zorgt er voor dat hij de wolken overmeestert, dat zijn stralen en warmte door de wolken heen gaan. Het gevoel van overwinning moet onbeschrijflijk zijn. Alles in dit leven hoort te vechten, te overleven. De bladeren van de bomen die vechten tegen de krachtige wind. Hij waait door de bomen heen. De laatste bladeren hangen nog net met hun stengel aan de tak. Tot plots daar een spelbreker is, een doder, een moordenaar. Een felle wind scheurt twintig bladeren van één tak. Moet pijn doen, je afscheuren van iemand waar je heel je leven bij hoorde. Waar je dag na dag mee verbonden was, zomaar in één ruk weg van je andere helft, een deel dat nog van mijn hart over blijft breekt.

About the author

Ashley Vandormael (1990) geboren te Sint-Truiden, schreef een verhaal dat gebaseerd is op waargebeurde feiten in combinatie met fictie. Dank aan haar vrienden die de realisatie van dit boek hebben helpen waarmaken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tienergeheim

Author:

Ashley Vandormael

Category:

Young Adult

Number of pages:

124

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

02-07-2021

ISBN:

978-94-643-1930-9 / 9789464319309

Price:

€ 19,50

Language

Dutch