Cover voorkant
Mijn herstel in gedichten - Een kijkje in mijn hoofd tijdens herstel van mijn eetstoornis
Mijn herstel in gedichten - Een kijkje in mijn hoofd tijdens herstel van mijn eetstoornis

Mijn herstel in gedichten - Een kijkje in mijn hoofd tijdens herstel van mijn eetstoornis

Sam van der Linden

Category: Poems
  • (2)

€ 16,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mijn herstel in gedichten is letterlijk een kijkje in het hoofd van Sam. Zij is herstellende van een eetstoornis en dicht om dingen een plekje te geven en met haar gevoelens en gedachten om te gaan. De strijd met de stemmen in haar hoofd, de herinneringen en de pijn die hierbij komt kijken, is terug te lezen in deze gedichtenbundel. Maar naast haar verdriet beschrijft ze ook haar hoop, doorzettingsvermogen en levenslust. Als je zelf kampt met een eetstoornis zal je wellicht veel (h)erkenning vinden in deze gedichten en als omstander zullen deze gedichten je een beter beeld geven van waar iemand met een eetstoornis allemaal doorheen gaat.

From the book

About the author

Sam van der Linden woont samen met haar ouders en zusjes in Ravenstein. Ze is een jonge, creatieve meid die ervan droomt om veel van de wereld te zien en anderen te helpen met haar kunst. Al een paar jaar is ze in gevecht met een eetstoornis. De afgelopen periode is ze erachter gekomen dat het haar helpt om haar gevoelens van haar af te schrijven in gedichten. Zich uiten op een creatieve manier vindt ze heel fijn, door middel van tekeningen en woorden weet ze écht uit te drukken hoe ze zich voelt en wat er in haar omgaat. Het schrijven is voor haar ook een manier om tot nieuwe inzichten te komen en zichzelf te motiveren door zichzelf eraan te herinneren waar ze het voor doet en dat herstel, hoe zwaar het ook is, het dubbel en dwars waard zal zijn!

Reviews

2021-11-02 14:22:39 | By: guy reynaerts | Rating:
Wij hebben het boekje geschonken aan vrienden die een dochter hebben die met een ernstige eetstoornis kampt. Wij denken dat zowel de ouders als hun dochter iets aan het bundeltje zullen hebben. Wat ons een beetje gestoord heeft (al kan het bewust zijn omwille van de authenticiteit) dat er nogal wat fouten in de gedichten staan (vooral dt fouten). Maar voor de rest, niets dan lof!

2021-08-02 14:01:27 | By: Olga de Leeuw | Rating:
Fascinerend om mee te mogen kijken in de jarenlange strijd van Sam. Sam is mijn petekind en vecht al jaren. Opgeven doet ze nooit, ze is een echte doorzetter. Ik ben trots, zo trots dat ze deze gedichtenbundel heeft uitgebracht. Ieder woord en iedere zin uit haar hart en hoofd geschreven. Ook de tekeningen zelf gemaakt, om het verhaal extra te ondersteunen. Zeker de moeite waard!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mijn herstel in gedichten - Een kijkje in mijn hoofd tijdens herstel van mijn eetstoornis

Author:

Sam van der Linden

Category:

Poems

Number of pages:

68

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-07-2021

ISBN:

978-94-643-1660-5 / 9789464316605

Price:

€ 16,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)