Roman en Juna - dansen aan zee

Reina Rusticus

Category: Novels

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Roman en Juna dansen aan zee, is een ontroerende roman die gaat over onbeantwoorde liefde, worsteling met hartzeer, identiteit en verlangen. Juna wordt verliefd op de mysterieuze Roman die in alles haar tegenpool lijkt. Het verhaal is opgezet in een raamvertelling en beschrijft een geheel eigen wereld waar je als lezer meteen in wordt meegezogen. Waar Roman en Juna steeds dichter bij elkaar lijken te komen en hun pad hen uiteindelijk bij elkaar brengt, leidt deze hen op hartverscheurende wijze ook weer weg van elkaar.

From the book

Heel af en toe maakte ze gebruik van het openbaar vervoer. Zo ook vandaag. Het was rustig op het perron en ze was ruim op tijd geweest. Vermoeid had ze uit het raampje in de trein gestaard naar het troosteloze landschap dat voorbijgleed. Het schokkende ritme van het vervoermiddel had op haar een rustgevende uitwerking. Ze werd er zo kalm van dat ze haar ogen durfde te sluiten en het voelde alsof ze een beetje in slaap dommelde. Toen de trein bij een van de tussenstations stopte en ze haar ogen opende, had ze hem voor het eerst gezien. Haar spijkerjasje, dat eerst nog op de lege stoel naast haar had gelegen, was op de grond gegleden. Op het moment dat hij voorbijkwam raapte ze hem op. Ze keek omhoog en probeerde oogcontact met hem te maken, maar tevergeefs. Hij wilde haar op dat moment nog niet zien. Het leek alsof hij gehaast op zoek was naar iets of iemand. Zijn haviksblik was gericht op de prooi die even daarvoor langs haar was gelopen en inmiddels plaats had genomen in de volgende treincoupé. De rok van de vrouw had sierlijk om haar lange benen gezwierd, toen ze langs haar was gewandeld, en ze had een vleugje van haar parfum geroken. Hij was haastig achter de vrouw aangelopen en zij voelde iets van herkenning. Vanaf dat moment was hij voor haar geen vreemde meer.

About the author

Reina Rusticus (1964) werkt al jaren in de gezondheidszorg als adviseur. Ze is een grote fan van Scandinavische thrillers. In haar vrije tijd gaat ze graag naar één van de Waddeneilanden of naar andere mooie plekken. De liefde voor het schrijven heeft ze van haar vader meegekregen. Deze roman is een vervolg op twee thrillers die ze heeft geschreven. Ze is woonachtig in de Wilp, een klein dorpje op de grens van Friesland en Groningen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Roman en Juna - dansen aan zee

Author:

Reina Rusticus

Category:

Novels

Number of pages:

180

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

24-09-2021

ISBN:

978-94-643-1818-0 / 9789464318180

Price:

€ 20,99

Language

Dutch