Mispoes.... Appelmoes!

Karlijn Schuurmans-Heijkers

Category: Children books

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Tren en Mijk ontdekken samen hoe de appel groeit en wat ze er allemaal van kunnen maken. Poes gaat ook mee om de heerlijke en gekleurde appels te plukken en valt graag overal in slaap zelfs in de grote kookpot. Als dat maar goed komt...

From the book

Hoe komen die prachtige rode en groene appels toch aan al die bomen? Tren en Mijk gaan samen met Poes appels plukken en samen aan de slag om allemaal lekker dingen te maken in de keuken. Maar waar is Poes... die vinden ze terug in de pan met... appelmoes!!

About the author

Karlijn Schuurmans-Heijkers (1985) woont met haar man en twee kinderen in Kronenberg. Naast haar werk in het onderwijs is ze graag buiten bezig met haar kinderen en het verzorgen van de planten en dieren rondom haar huis. Zo ontstond ook de inspiratie voor haar eerste kinderboek Het Groentemonster. Nadat dit boek goed is ontvangen is ze aan de slag gegaan met Mispoes ....Appelmoes! Vooral tijdens de werkzaamheden buiten komen deze ideeën tot uiting. Naast het schrijven van de tekst heeft ze zelf haar illustratie getekend en vormgegeven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mispoes.... Appelmoes!

Author:

Karlijn Schuurmans-Heijkers

Category:

Children books

Number of pages:

42

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

17-09-2021

ISBN:

978-94-643-1794-7 / 9789464317947

Price:

€ 15,99

Language

Dutch