Boobie trap - Van cosmetische ingreep naar rollercoaster met borstkanker

Ingrid van de Pas

Category: Novels

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De aantrekkelijke Veerle Valk besluit een borstcorrectie te ondergaan, wat samenloopt met een verrassend ontslag op haar werk. Er wordt een mooie regeling getroffen en ze krijgt alle tijd om van de operatie aan haar boobies te herstellen.

Tot haar verbijstering wordt er in haar rechterborst kanker geconstateerd en vanaf die dag komt ze terecht in een roller coaster van formaat. Door gebrek aan communicatie tussen Veerle en haar echtgenoot, Ties, dreigen ze beiden een andere kant op te gaan. De aandacht die Veerle krijgt van haar plastisch chirurg, dokter Robin Candall, brengt haar in verwarring en ook Ties zoekt zijn afleiding niet in huiselijke sfeer.

Ze lijken gevangen in een boobie trap en dan krijgt het verhaal een onverwachte wending.

From the book

Tien dagen geleden was ze geopereerd aan haar borsten. Zowel links als rechts was verkleind en de operatie had het predicaat ‘uitstekend geslaagd’ gekregen. Al snel mochten de pleisters eraf en kon ze een comfortabele sportbeha aantrekken. Iets wat ze daarvoor nooit had gedragen en het beviel bijzonder goed. Geen afdrukken van behabandjes meer in haar schouders en ook het ontbreken van beugels aan de onderkant voelde als een enorme vrijheid. Daar had ze het voor gedaan en tot deze dag aan toe was alles gesmeerd verlopen. Ties stond haar bij en op haar werk had ze alle ruimte gekregen om deze operatie te ondergaan en ze kreeg ook nog eens een bijzonder verlof op haar werk. Op de Samsung Health app zag ze dat ze tot haar voordeur eenenzestighonderdvijfenzestig stappen had gezet. Voor minder ging ze meestal niet. Ze stapte direct onder de douche en gooide haar shirt en sokken in de was. Na het opruimen van nog wat spullen was ze rond het middaguur toe aan een broodje. De fluitketel stond op het gas voor een grote mok gemberthee. Als beleg koos ze dit keer voor wat kaas. Veel anders was er trouwens toch niet meer in huis. Het fluiten van de ketel gaf aan dat het water kookte en ze zette het gas lager, pakte een mes en bracht net haar lunch naar de tafel, toen haar mobiel overging. Plastisch Chir stond er in het display. “Veerle Valk, goedemiddag.” “Dag, met Robin Candall spreekt u, ik heb u anderhalve week geleden geopereerd. Hoe gaat het met u?” “Ja, dag dokter, nou, eigenlijk buitengewoon goed. Dank u.” “Ja, uhm, de reden dat ik u bel.” Fuck! ‘De reden dat ik u bel’? En zo stapte ze in de mallemolen.

About the author

Ingrid van de Pas (1962) is een echte Bergenees, geboren en getogen in het centrum van het Noord-Hollandse kustdorp de Heerlijkheid Bergen, waar ze nog steeds woont. Sinds 1992 getrouwd met Bergenaar Rob, die werkt als communicatietrainer en columnist. Ze hebben geen kinderen en zijn dol op honden.

Ingrid is opgegroeid als dochter uit een middenstandsgezin met een oudere zus en jongere broer. Met een zeer divers curriculum vitae en haar positieve karakter heeft ze met veel plezier gewerkt bij verschillende werkgevers in de zakelijke dienstverlening. Drie jaar geleden kreeg haar leven in meerdere opzichten plotseling een andere wending. Over deze turbulente periode heeft ze een dagboek bijgehouden en heeft hier een aanvulling op gemaakt met fictie, waardoor een spannend verhaal is ontstaan. Met haar vlotte schrijfstijl zorgt ze ervoor dat de lezer het boek niet snel weglegt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Boobie trap - Van cosmetische ingreep naar rollercoaster met borstkanker

Author:

Ingrid van de Pas

Category:

Novels

Number of pages:

200

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

15-10-2021

ISBN:

978-94-643-1844-9 / 9789464318449

Price:

€ 20,50

Language

Dutch