De geur van sterrenstof

Victor Prinsse

Category: Fantasy
  • (1)

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Darin moest het wel erkennen: na de slechte prestaties op school had hij met veel moeite een baan gevonden als bewaker. Hier kon niets misgaan, of toch wel? Tijdens zijn werk raakt hij zwaargewond en wordt hij afgevoerd. Maar hij herstelt miraculeus. Een geheime organisatie heeft belangstelling voor deze buitengewone gave: levenskracht. Een verschrikkelijke dreiging uit de verre ruimte moet bestreden worden: het resultaat is twijfelachtig. Darin overleeft als enige de confrontatie met het gevaar. Hij moet zich handhaven in een wereld die niet de zijne is. Een heks voert hem mee naar het paleis van een koning. Hier raakt hij verstrikt in allerlei intriges en krijgt hij te maken met tovenarij en ontmoet hij pratende dieren. De oppositie tegen de koning wordt echter en mondt uit in een oorlog van Breugeliaanse proporties. Maar er is nog een vijand die bestreden moet worden. Zal het hem zijn kop kosten?

From the book

“Er is een ster op drift die razendsnel om een zwart gat draait. Deze komt richting ons stelsel en als er verder niets gebeurt, is dat het einde van de aarde. Ze komt dan in het aantrekkingsveld van het zwarte gat en gaat daarin op. De lancering van dit schip is binnen twee weken omdat we dan nog voldoende maatregelen kunnen nemen om dit gevaar op veilige afstand af te wenden.”
Het werd Darin zwart voor zijn ogen en hij zei: “Dat is verschrikkelijk! Maar wat heeft dat met mij te maken, hoe zou ik u hierbij van dienst kunnen zijn?”
De generaal knikte heel ernstig. “Dit is een missie op leven en dood, letterlijk. Dit is een geheim project van internationale samenwerking met de topgeleerden en experts op diverse gebieden van wetenschap en techniek. Ze vormen ook de bemanning van dit ruimteschip. Ze missen een kwaliteit die jij echter wel bezit: een onverwoestbare levenskracht. Het zal er zo hard aan toegaan dat enkelen, of zelfs de hele bemanning, zullen overlijden.”

About the author

Victor Prinsse (1947) was ergotherapeut. Na zijn loopbaan kreeg hij een computer en begon hij met het schrijven van verhalen om type-ervaring op te doen. Zijn verbeelding leidde hem naar De Geur van Sterrenstof.

Reviews

2022-05-25 11:46:59 | By: Wally Schwab | Rating:
Spannend, met humor, tikje erotiek.....creatief en volkomen geloofwaardig geschreven verhaal.
Ben zelf een science fiction fan, niet zo van de fantasy, maar dit boek heeft me een paar uur prima ontspanning en vermaak bezorgd!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De geur van sterrenstof

Author:

Victor Prinsse

Category:

Fantasy

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

20-05-2022

ISBN:

978-94-645-0359-3 / 9789464503593

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)