Wildvuur - Het verlangen naar hem

Melissa D'hauwer

Category: Novels

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Eleanor ontslagen wordt uit de instelling, besluit ze het Britse leger te dienen. Een compleet onbekende wereld dat voor haar snel een nieuwe thuis wordt. Ze maakt er vrienden en vijanden. Op haar thuisbasis ontmoet ze de onweerstaanbare James. Hij is de eerste man sinds lang die weer gevoelens weet op te wekken. Ondanks de haat-liefdeverhouding die ze hebben, is het duidelijk dit de man is met wie ze het leven wil delen, maar of de liefde oprecht wederzijds is blijft een vraagteken.

From the book

Hij parkeert aan de stoeprand van ons huis en stapt uit. Mijn gordel is net los wanneer hij mijn portier al heeft geopend. Hij stopt zijn hand uit en ik leg het mijne erin. “Bedankt.” In plaats van mijn hand los te laten, neemt hij mijn andere hand ook vast.
“Bedankt voor het mooie en leuke gezelschap deze avond.” Hij doet me blozen. Ik geef hem een kus op zijn wang om hem te bedanken en maak mijn handen los uit die van hem. Aan de poort van de oprijlaan toets ik de code in en gaat de poort open. James legt zijn vingers om mijn pols en houdt me tegen. Hij draait me om mijn as en door de te harde draai, bots ik tegen zijn borstkas. Ik kijk hem blozend aan en bijt op de onderkant van mijn lip terwijl ik in zijn helderblauwe ogen verdrink. Hij streelt zich een weg van mijn pols naar mijn wang. Ik voel mijn hart bonzen in mijn keel en net dan overvalt hij me met een kus. Hij streelt mijn lippen met die van hem en duwt zijn tong naar binnen. Ik kan het niet verhelpen om me helemaal over te geven. Als hij zijn lippen van die van mij haalt, voel ik onmiddellijk een leegte en wil ik zijn lippen opnieuw voelen. Maar daar krijg ik jammer genoeg de kans niet meer toe.
“Tot ziens.” En dan wandelt hij naar zijn auto. Ik geef mezelf even een moment om te begrijpen wat hier net gebeurd is. Dat onuitstaanbaar, lekker ding heeft me zonet gekust en ik weet helemaal niks van hem. Ik heb zijn nummer niet, dus dit zal iets eenmalig zijn, jammer genoeg. Die kerel zal ik niet snel vergeten. Ik blijf hem verbijsterd aanstaren tot ik niks meer van hem zie. Ik schud alle gedachtes van me af en draai me om richting het huis.

About the author

Melissa D’hauwer is een jonge vrouw van 27 jaar. Haar roots liggen in de stad Lokeren, maar deze heeft ze ingeruild voor het rustige Stekene, nabij Hulst. Daar leidt ze haar rustig leventje met de liefde van haar leven en haar twee schatten van katten.
Melissa is een energieke dame die steeds een lach op ieders gezicht tovert. Daarnaast houdt ze ervan om het avontuur op te zoeken, maar vaak moet ze zichzelf dan een schop onder haar kont geven om toch in het diepe te springen.
Thuis vermaakt ze zichzelf met het creëren van prachtige droogbloemstukken, het maken van allerhande puzzels, het genieten van een dag lekker luieren en natuurlijk verslindt ze ontelbaar veel boeken. Maar wat ze vooral graag doet, is fantaseren over nieuwe verhalen. Haar inspiratie pent ze onmiddellijk neer waardoor er nieuwe ideeën en verhalen tot leven komen. Zo is ook haar allereerste boek ontstaan. Alweer een item dat ze van haar bucketlist kan schappen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wildvuur - Het verlangen naar hem

Author:

Melissa D'hauwer

Category:

Novels

Number of pages:

246

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

24-09-2021

ISBN:

978-94-643-1824-1 / 9789464318241

Price:

€ 21,50

Language

Dutch