De avonturen van familie Muis - De redding van de kabouterkinderen

Jel Timan

Category: Children books

€ 14,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hoera, het is vakantie. De muisjes gaan na het ontbijt lekker zwemmen. Bij het water dachten ze even terug aan Sjakie, die huilend in het bos was achtergelaten. Toen ze weer thuis kwamen stond mamma al te wachten met een brief. “Jongens, Sjakie en tante Saar komen logeren.” “Joepie,” riepen de jongens in koor. Maar dat betekende wel weer een nieuw avontuur.
Sjakie ontdekte een klein kaboutermannetje, hij had zich verstopt onder de woonwagen. “Wat doe je daar?” vroeg Sjakie. Het kaboutermannetje vertelde dat een lelijke reus hun dorp had kapotgemaakt en de kabouterkinderen had meegenomen. Hij kwam om hulp vragen om de kabouterkinderen te bevrijden. De muizenbroertjes en Sjakie keken elkaar aan. “Natuurlijk gaan we je helpen,” zei Sjakie.

From the book

De spin dacht even na. De reus? Als hij aan hem dacht werd hij echt boos want die lelijkerd met zijn grote voeten heeft bovenop zijn broer gestaan en heeft hem plat getrapt. Hij mist zijn broer nog steeds en moet nu helemaal alleen het bos bewaken ."Loop maar door, "zei de spin. "Ga maar gauw en pas goed op." 'Dank je wel spin en misschien tot ziens", zei Eddie.

About the author

Jel Timan is geboren in 1951. Zij geniet van haar pensioen en heeft ontdekt dat het heel leuk is om een kinderboek te schrijven. Dit is het tweede deel van ‘familie Muis’. Ze heeft er veel plezier in gehad om dit boek te schrijven en ze heeft nog veel avonturen in de pen. Kinderen van 7-8 jaar vonden het leuk om haar eerste boek te lezen. Dat geeft Jel weer een boost om familie Muis avonturen te laten beleven. Er komen er vast nog meer.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van familie Muis - De redding van de kabouterkinderen

Author:

Jel Timan

Category:

Children books

Number of pages:

36

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

03-09-2021

ISBN:

978-94-643-1790-9 / 9789464317909

Price:

€ 14,99

Language

Dutch