Is dat geen zonde?

Chris Denert

Category: Novels

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een jonge vrouw wordt verkracht. Daar waar ze hulp zoekt wordt ze koudweg afgewezen. Heel haar leven zoekt ze liefde en begrip bij de verkeerde mensen wat haar doet besluiten dat zij waardeloos is. De lezer wordt getuige bij zowel komische toestanden maar ook van de meest pijnlijke momenten in een vrouwenleven. Haar verhaal is heftig maar herkenbaar.

From the book

Ze was een jaar of zes, zeven. Het begrip “slow-motion” was haar nog volkomen onbekend en toch was het dat wat ze zag. Marc, één van haar oudere broers, smeet vanuit de slaapkamer haar pop naar beneden. Uit woede, niet om de plezante uit te hangen. Zij geloofde haar ogen niet. De salonpop, een geschenk van haar doopmeter, was gehuld in een roos kanten kleed. Er zat duidelijk veel stof in dat kleed want de pop leek een tijd boven in de lucht te willen blijven hangen. Afgezien van de wreedheid van dit gebeuren was het een prachtig schouwspel. Tot de pop, die zij Isabel had gedoopt, de zwaartekracht respecterend, de grond raakte. Je kon het breken van het porseleinen hoofd, benen en armen horen. Het breken van Cathy haar hart gebeurde in alle stilte.

About the author

De auteur observeert niet alleen maar absorbeert ook alles rondom haar. Vreugde zowel als verdriet van de mensen in haar omgeving zuigt ze op als een spons. Soms moet ze het te veel aan emoties kwijt en giet zij die in duidelijk leesbare gedichten en verhalen. De ene noemt haar cynisch, de andere naïef. Een ding is zeker: elke lezer zal iets van zichzelf herkennen in wat zij schrijft, hoe pijnlijk en confronterend dat ook moge zijn.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Is dat geen zonde?

Author:

Chris Denert

Category:

Novels

Number of pages:

88

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-09-2021

ISBN:

978-94-643-1744-2 / 9789464317442

Price:

€ 16,99

Language

Dutch