De woefies en vier andere kinderverhalen

Willy Chin Joe

Category: Children books

€ 14,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Elk verhaal heeft schattige hoofdpersonen, of dit nu kinderen zijn, of een tijgertje. Kinderen kunnen zichzelf herkennen in deze personages. In ieder verhaal wordt een spannend avontuur beleefd, groot of klein. Hoewel elk avontuur anders is, hebben ze een ding gemeen: de verhalen gaan allemaal over de relatie tussen kind en dier of een ander wezen. De schrijfstijl zorgt ervoor dat je als lezer soepel door de verhalen voortbeweegt.

Klik hier voor meer informatie over het boek.

From the book

Het is nog donker, de zon is nog niet opgekomen. Meili en Yamo zijn al wakker en verheugen zich op de nieuwe dag aan het strand. Ze kruipen uit hun bed en lopen naar het raam. Daar kan je het strand en de zee al een beetje zien door het licht van de volle maan. De lichtjes van de grote schepen die in de verte voorbij varen, vinden ze mooi. Maar wat zien ze dichtbij het strand op het golvende water? Een heleboel donkere vlekken met lichtpuntjes, net als ogen. De lichtpuntjes bewegen en komen steeds dichterbij het strand. Yamo zegt opgewonden: “Kijk, kijk een aantal hebben het strand al bereikt! Ze komen uit het water. Het zijn... het zijn... levende wezentjes!” Meili en Yamo kijken vol verbazing naar die levende wezens die uit het water komen. “Laten we gaan kijken,” zegt Yamo. “Ja, maar we moeten wel voorzichtig zijn Yamo,” antwoordt Meili.

About the author

Willy Chin Joe (1944) uit Paramaribo kreeg van twee van zijn kleinkinderen een tot boekje geknutseld zelfgeschreven verhaaltje met tekeningen. Kleindochter was de schrijfster en haar broertje kon nog niet schrijven, daarom was zijn bijdrage mondeling en middels tekeningen. Dit inspireerde de auteur om zelf fantasievolle verhalen voor hen en alle andere kinderen te gaan schrijven, terwijl vroeger zijn schrijven meestal betrekking had op projecten.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De woefies en vier andere kinderverhalen

Author:

Willy Chin Joe

Category:

Children books

Number of pages:

42

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

03-09-2021

ISBN:

978-94-643-1745-9 / 9789464317459

Price:

€ 14,99

Language

Dutch