Alles is maar tijdelijk - Troostende woorden voor jezelf en anderen

Neelke Van Mierlo

Category: Poems

€ 15,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Alles is maar tijdelijk is een gedichtenbundel vol troostende woorden wanneer het even moeilijk gaat. Neelke Van Mierlo neemt je met dit boek mee door een bewogen jaar vol ups en downs. In haar gedichten vind je vooral boodschappen van liefde, respect, troost en onvoorwaardelijke vriendschap terug. Haar gedichtenbundel laat je voelen dat het oké is dat het niet van de ene op de andere dag goed gaat. Het belangrijkste is dat je stap voor stap dichterbij dat eindpunt komt. Elk klein stapje telt. Deze korte en krachtige gedichten bieden steun en troost. Voor jezelf en iemand dierbaar.

From the book

Zoals een schilderij maak ik mijn leven. De ene keer veel zwart, de andere keer oneindig veel kleur. Totdat alle kleuren vermengd werden en alles donker werd. Ik kon geen kleur meer toevoegen. Ik schilderde het canvas wit en begon opnieuw. Met andere inzichten en wijsheden over de kleuren van het leven.

About the author

Neelke Van Mierlo (1993) is leerkracht in de ziekenhuisschool van UZ Leuven. Naast haar werk is ze vaak creatief bezig. Zingen, schrijven en taarten bakken, ze doet het allemaal met heel veel passie. Door gedichten te schrijven over wat er rond haar gebeurde, voelde ze dat ze anderen kon helpen. En net dat is wat haar typeert. Helpen en zorgen voor anderen. Op aanraden van een goede vriend zijn de gedichten van het afgelopen jaar gebundeld. Met als resultaat deze inspirerende gedichtenbundel.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Alles is maar tijdelijk - Troostende woorden voor jezelf en anderen

Author:

Neelke Van Mierlo

Category:

Poems

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

10-09-2021

ISBN:

978-94-643-1767-1 / 9789464317671

Price:

€ 15,99

Language

Dutch