Eindelijk Nu - Een vermakelijk verhaal met de waarheid als moraal

Olivier Schut

Category: Novels
  • (2)

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In 'Eindelijk Nu' laat Olivier Schut zien dat er meerdere wegen naar de Maan leiden! Er komen antwoorden naar de oppervlakte waarvan de vraag al diep gezonken was. Eindelijk nu is een serieus speelse roman, een ode aan de grootsheid van ons nederige bestaan. De reis die de hoofdpersoon onderneemt/ondergaat, leidt tot grappige en soms confronterende situaties waarin hijzelf altijd een diepere betekenis wil zien om dichterbij zijn doel te komen. Vindt hij zijn 'Heilige Graal'?

From the book

Ik begin mijn vragen automatisch in het Engels als ik voel dat de mensen de Nederlandse taal niet machtig zijn. 'Goedemiddag, wat kan ik voor jullie betekenen?' De jongeman, een Pakistaans ogende kerel, antwoordt ook in het Engels maar met een Fins accent: 'We willen graag twee halve liters bier.' Ik keer om, tap twee pinten en loop direct terug naar het tafeltje buiten. Ik zet de twee Finse fluitjes bij de luitjes en verras hen met een kippis (proost). Verbaasd kijken zij mij aan en vragen: ‘Hoe weet jij dat?’ ‘U heeft Finland op uw voorhoofd staan meneer!’ terwijl ik probeer mijn gezicht in een plooi te houden.


About the author

Olivier Schut is het beste te omschrijven door zijn spacey lifestyle brand: https://nl.mythamphetamine.com/

Dit creatieve Rotterdamse Ruimtestation doet dienst als 'Mythlab'. In dit laboratorium wordt door een kleine groep astronauten verschillende 'batches' Mythamphetamine/Crystal Myth gekookt met telkens net een andere kleur, geluid en geur. Olivier Schut laat zien dat er in vele dimensies te creëren valt en heeft dat nu uitgebreid met een Universele Rotterdamse roman. Space is no limit!

Reviews

2022-01-12 21:10:08 | By: Robby | Rating:
Dit boek is een absolute aanrader.
De schrijver neemt je mee met al zijn wonderbaarlijke avonturen en ervaringen in het leven. Er staan zoveel levens lessen in dat je er zelf ook veel van kan leren, gecombineerd met veel humor maakt dit een fantastisch boek.

2021-11-23 09:29:39 | By: Denise Ermes | Rating:
Wat een fijn geschreven verhaal. Ik kon niet stoppen met lezen. De schrijver neemt je op een mooie manier mee in zijn avontuur. De situaties in het boek maakten me vaak aan het lachen. Het einde is zo mooi. Een mega aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Eindelijk Nu - Een vermakelijk verhaal met de waarheid als moraal

Author:

Olivier Schut

Category:

Novels

Number of pages:

124

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-11-2021

ISBN:

978-94-645-0085-1 / 9789464500851

Price:

€ 18,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)