Cover voorkant
Honden puzzelkleden - eenvoudig zelf maken met de hand of naaimachine
Honden puzzelkleden - eenvoudig zelf maken met de hand of naaimachine

Honden puzzelkleden - eenvoudig zelf maken met de hand of naaimachine

Hélène Heijs - van der Vlist


€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een honden puzzelkleed is een activiteitskleed van spelonderdelen met verschillende verstopplekjes. Een hond moet echt even puzzelen hoe hij de verstopte traktaties of speeltjes kan bemachtigen. Alle kleden in dit boek zijn makkelijk zelf te maken van robuust materiaal en zo te creëren dat het heel geschikt is voor jouw hond. Dit boek bevat heel veel ideeën over hoe een puzzelkleed met de hand of met een naaimachine gemaakt kan worden. Inclusief uitgebreide naaibeschrijvingen en patroonoverzichten. Tevens met duidelijke beschrijvingen hoe ieder spelonderdeel gespeeld en in moeilijkheidsgraad verhoogd kan worden. Alles is geïllustreerd met heel veel heldere foto’s, tips en trucs. Samen creatief bezig zijn, samen hersenwerken en samen spelen. Dus heel veel lol voor hond en baas.

From the book

Moeilijkheidsgraad Al mijn puzzelkleden zijn zo gemaakt dat er gevarieerd kan worden in moeilijkheidsgraad, zodat het voor iedere hond steeds weer een spannend spel en leuke uitdaging blijft. Zijn begeleider kan de moeilijkheidsgraad zelf aanpassen, van makkelijk naar steeds moeilijker, door het toevoegen of weglaten van simpele objecten of handelingen. Voordelen Een puzzelkleed is een hondenspel dat hond en begeleider samen spelen (onder toezicht van zijn begeleider). De voordelen van een puzzelkleed zijn: - Het is een leuk uitdagend spel voor jonge en oude honden, voor kleine en grote honden. - Het is ook geschikt voor een geblesseerde of revaliderende hond. - Het stimuleert de werking van hondenneus en –hersenen. - Het stimuleert het probleemoplossend vermogen van de hond. - Het spel is inspannend en maakt een hond moe. - Het stimuleert zelfbeheersing en concentratie bij de hond. - Het geeft afleiding, ook in spannende situaties. - Het versterkt de band tussen hond en begeleider. - Het creatief vermogen van de begeleider wordt ook bevorderd omdat hij/zij steeds weer geprikkeld wordt om andere spelopties te bedenken. - Het geeft de begeleider de tijd om goed naar het gedrag van zijn hond te kijken. - Het enthousiasme van de hond geeft zijn begeleider ook plezier en vrolijkheid. - Een zelf gemaakt puzzelkleed waar met veel plezier mee gespeeld wordt geeft meer voldoening dan een gekocht spel. - Het is een spel dat zowel binnen als buiten gespeeld kan worden, dus een ideaal spel voor slecht weer. - Het voorbereiden en spelen van dit spel kost niet veel tijd. - Door regelmatig samen spelen zal de hond meer naar zijn begeleider willen luisteren en samenwerken. - Samen qualitytime hebben, vooral belangrijk als er meerdere honden in huis zijn.

About the author

Hélène Heijs van der Vlist, hondencoach, heeft als hobby honden puzzelkleden ontwerpen en maken. Vol enthousiasme werden altijd de kleden door haar eigen en andere honden gebruikt. Omdat ze als echte hondenliefhebster het welzijn van alle honden hoog in het vaandel heeft staan, besloot ze om deze hobby te gaan delen met zo veel mogelijk mensen. Een sterk punt van haar is het creëren van een goede relatie tussen mens en hond. Zelf gemaakte puzzelkleden gaan hier zeker een positieve bijdrage aan leveren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Honden puzzelkleden - eenvoudig zelf maken met de hand of naaimachine

Author:

Hélène Heijs - van der Vlist

Category:

Coloring books

Number of pages:

212

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-10-2021

ISBN:

978-94-643-1789-3 / 9789464317893

Price:

€ 22,99

Language

Dutch