Mike en de Piraten

Paul Hommes

Category: Youth books

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mike, Samantha en Tom, drie hartsvrienden, wonen in Engeland rond 1800 en dagdromen van spannende avonturen en actie. Op een dag zien ze vanuit hun geheime boomhut iets vreemds gebeuren. In de verte wordt een koets overvallen en de persoon die er in zit wordt erg ruw meegenomen. Ze besluiten op onderzoek uit te gaan. Van het één komt het ander en de drie vrienden raken al snel onverwacht verstrikt in een zeer spannend maar levensgevaarlijk complot. De vraag is alleen of ze zich uit dit ineens zeer echte en bijzondere avontuur zullen redden en ten koste van wat?

From the book

Door de regen van die ochtend lieten de ruiters helaas geen stofwolk na, zodat je ze niet kon volgen. Ze konden ook nergens een ruiter zien. Het leek zoeken naar niets, totdat Tom ineens begon te roepen: ‘Daar, daar op de weg langs de berg, daar zijn ze!’ Mike en Sam draaiden hun hoofden om en keken in de richting van Tom zijn vinger. Hij had gelijk, al moesten ze wel eerst drie keer heel goed kijken. Tom had een paar ogen waar een Adelaar nog jaloers op zou zijn. Hij zag altijd dingen lang voordat Mike en Sam het zagen. In de verte konden ze nog net zien hoe de ruiters op een koets afreden en deze tot stilstand brachten. Zelfs vanaf deze afstand konden ze zien dat er gevochten werd. Het was slechts een kort gevecht en daarna haalden de ruiters een vrouw uit de koets en keerden hun paarden om. Ze klommen snel naar beneden en gingen weer langs de weg liggen. Het duurde niet lang of de ruiters kwamen voorbij gegaloppeerd. De paarden zagen er woest uit met het schuim op hun bek. Een ruiter vervoerde inderdaad een vrouw op zijn paard. Ze lag als een zak aardappelen dwars over het zadel. Het was duidelijk dat zij niet vrijwillig mee was gegaan met de ruiters. Toen de ruiters uit het zicht waren stond Mike op. Ze moesten dit aan iemand vertellen, maar aan wie en wie zou hen geloven en waarom?

About the author

"Ik reis voor mijn werk veel naar het buitenland en kom zo op veel plaatsen en ontmoet veel mensen. Op de momenten dat ik dan even niets hoef, kan ik het beste ontspannen door wat te schrijven. De verhalen die ik in mijn hoofd heb, probeer ik op zo’n moment zo goed mogelijk op papier te zetten. Dit eerste boek heb ik speciaal geschreven voor mijn dochter Marleen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mike en de Piraten

Author:

Paul Hommes

Category:

Youth books

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

29-01-2010

ISBN:

978-94-608-9136-6 / 9789460891366

Price:

€ 14,45

Language

Dutch