Gedicht van Brigit - Spiritueel getint

Brigitte Kolman-Theijs

Category: Poems
  • (2)

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Gedicht van Brigit, spiritueel getint. Haar bundel geeft geruststelling. Waar het leven je soms verschillende kanten optrekt of waarin je vastloopt, biedt Brigitte in haar gedichten een ware kalmte. Het is oké om niet de volledige controle over je leven te hebben. Het is belangrijk om op dat moment stil te staan bij de gevoelens die je dan ervaart. De rijmende vorm van haar gedichten ondersteunt hiermee de schommelingen van het leven. Zo voelt het voor de lezer alsof je meebeweegt met haar vertellingen. De bundel staat vol wijsheden, wat maakt dat je als lezer meerdere keren terug zult keren naar dat ene gedicht wat jou zo raakt.

From the book

ROUWEN
Als je iemand verliest, heb je verdriet.
Waar je zoveel van hebt gehouden, dan mag je rouwen tot de tranen zijn gedroogd.
Tijd heelt alle wonden, soms met vele ochtendstonden.
Neem jouw eigen tijd voor dit proces, het is de realiteit. Het ver-lies accepteren is namelijk een les. Zeker een bittere pil, want een dierbare verliezen is iets wat niemand wil.
De dood hoort bij het leven. Vroeg of laat maak je het mee, zeg geen ‘nee, dit wil ik niet’. Het is reeds geschied en heb je verdriet.
Ieder mens rouwt op eigen wijze. Jouw manier, geen protocol. Praat erover, deel het, dan raakt het hoofd niet vol.
Zij die zijn ‘heengegaan’, jong of oud, willen dat je verdergaat. Het verdriet mag er zijn, omdat je het toelaat.
Dit maakt het dragelijker, het verzacht. Jouw dierbare komt niet terug, hoelang je ook wacht.
Fysiek niet meer aanwezig wel energetisch verbonden. Dit houdt jullie band in stand.

About the author

Brigitte Kolman- Theijs (1958), geboren in Oss. Verpleegkundige (1976- 2020). Van kinds af aan had ze al affiniteit met spiritualiteit. Ze vroeg zich af: "Waarom leven wij?" "Wat is de zin van het leven?" Als verpleegkundige heeft ze 27 jaar in het bedrijfsleven gewerkt en in 2009 ontslag genomen. In 2003 heeft ze een burn-out gehad waardoor haar leven een ommekeer kreeg, meer bewustwording. In 2008 heeft ze praktijk AndromedA-HealinG opgericht (energetische praktijk). In 2012 is Brigitte als zzp'er gestart, Brigitte-Thuiszorg Oss & Coaching (ondersteuning in bewustwording). Met de thuiszorg is ze gestopt in 2020. Tijdens de lockdown is ze spontaan gedichten gaan schrijven, spiritueel getint. Nooit gedacht dat ze dit ooit zou gaan doen, dat kunnen toch alleen anderen! Voor haar is het een vorm van emotionele uiting. Alle emoties mogen er namelijk zijn, prettig of onprettig. Het durven toelaten is een heling, vooral voor het hart. Haar familie en vrienden waren vol lof over haar gedichten en adviseerden haar om met de bundel naar een uitgever te gaan. En dat heeft ze gedaan. Deze hart rakende rijmende verhaaltjes laten jou emoties voelen. De auteur is getrouwd, heeft 3 kinderen en 4 kleinkinderen. Website: www.andromedahealing.nl

Reviews

2021-10-19 16:44:55 | By: KTT | Rating:
Leuk boekje met mooie en grappige gedichten

2021-10-19 16:49:34 | By: Anita | Rating:
Heerlijke bundel waarbij verschillende gedichten mij echt “aangrepen”Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gedicht van Brigit - Spiritueel getint

Author:

Brigitte Kolman-Theijs

Category:

Poems

Number of pages:

76

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-10-2021

ISBN:

978-94-643-1861-6 / 9789464318616

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)