Cover voorkant
In de storm van het complot - Bevangen door een anoniem verhaal
In de storm van het complot - Bevangen door een anoniem verhaal

In de storm van het complot - Bevangen door een anoniem verhaal

Bram Wijnholt

Category: Thrillers
  • (3)

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is het jaar 2029 als Nederland wordt opgeschrikt door een akelig nieuwsbericht. Het is voer voor angst, maar ook voor bizarre samenzweringen. Op hetzelfde moment merkt Stef dat zijn vader Anton zich steeds vreemder gaat gedragen. Hij probeert het aan de kant te schuiven, maar door een toevallige ontdekking wordt duidelijk dat hij onmiddellijk in actie moet komen. Het draait niet alleen om zijn vader, maar ook om een van de meest belangrijke inwoners van Nederland, die zonder dat hij het weet op de radar staat van een geheimzinnig, radicaal genootschap. In de storm van het complot is een thriller over vriendschap, verraad en een complot dat de samenleving in zijn greep probeert te krijgen.

From the book

‘Walter, wat is er? Wat doe je?’ ‘Leon, niet omkijken!’ ‘Ik schrik me de kolere,’ fluisterde Leon. ‘Wat is er, wat zie je?’ Walter vloekte binnensmonds. ‘Leon, ik wil dat jij je auto gaat halen en deze voor het restaurant neerzet. Je moet de motor laten lopen.’ Leon zakte onderuit. ‘Daar gaat ons etentje.’
Zonder verder door te vragen naar wat Walter precies gezien had, stak hij zijn vinger omhoog en hij riep de serveerster erbij die nog geen moment geleden vertrokken was. De man in de hoek van het restaurant keek nu op. Ook zijn ogen werden groot. Walter vloekte. ‘Hij heeft ons gezien Leon.’ ‘Wat nu?’ De premier hoefde niet lang na te denken. ‘We wijzigen het plan. Ik haal de auto en ik pik je op hier niet ver vandaan, bij de Schoolstraat. Jou moet ie niet hebben.’ ‘En je fiets dan?’ vroeg Leon. De man stak ondertussen ook zijn vinger op en maakte net als Walter aanstalten om te gaan. Hij had hem duidelijk in het vizier. ‘Dat komt wel. Reken jij maar af Leon,’ zei hij terwijl hij ongeduldig met zijn vingers op de tafel tikte. ‘Zeg maar dat ik een sigaretje ben gaan roken.’ Hij pakte zijn jas die hij over zijn stoel had gehangen en deed deze voorzichtig aan, alsof nu bij elke beweging een bom kon afgaan. De man hield ondertussen zijn betaalpas tegen het pinapparaat van de serveerster aan. Hij keek hem strak aan. Leon schoof zijn autosleutels uiterst beheerst richting Walter. ‘Doe alsjeblieft voorzichtig Walter,’ zei Leon. Hij keek bezorgd naar zijn compagnon. Walter stond op. ‘Ik doe voorzichtig. Dat beloof ik.’ Zo nonchalant als mogelijk was, stond Walter op uit zijn stoel, schoof deze netjes weer aan en liep hij richting de uitgang door de draaideur naar buiten. Hij keek achterom. De man had zijn stoel verlaten en liep ook richting de deur. Walter dacht geen moment langer na. Al snel wandelend verliet hij het restaurant en sloeg hij de steeg in waar tegen een muurtje zijn fiets geparkeerd stond. Hij hoorde de deur van het restaurant opengaan en...

About the author

Bram Wijnholt (IJsselstein, 2001) is een debuterend auteur. Als jonge creatieveling begon Bram al snel met het opschrijven van zijn fantasieën, met als uiteindelijke droom ooit een keer een boek te schrijven. Hij werd gegrepen door de emotionele lading van het coronavirus, en besloot daarom vermengt met alle ingrediënten uit die tijd, een fictioneel verhaal te schrijven. Met in de storm van het complot hoopt hij dat je gegrepen mag worden door de spanning van zijn verhaal.

Reviews

2021-12-24 13:42:22 | By: Edward | Rating:
Droog, onsamenhangend, amateuristisch maar vooral kinderachtig geschreven. De dictie van een sesquipedeliaan met een beperkt vocabulaire.

2021-11-25 16:03:42 | By: Joke | Rating:
Dit boek leest heel goed weg en het leuke is dat er elke keer weer een onverwachte wending plaats vindt.Ik ben heel benieuwd naar deel twee!

2021-11-12 10:59:48 | By: Rosa Wijnholt | Rating:
Goed verhaal. Spannend en als je er aan begint, wil je het in één keer uit lezen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In de storm van het complot - Bevangen door een anoniem verhaal

Author:

Bram Wijnholt

Category:

Thrillers

Number of pages:

192

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

12-11-2021

ISBN:

978-94-645-0054-7 / 9789464500547

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)