Cover voorkant
Wie ik was - Op zoek naar jezelf, een magische reis door Europa
Wie ik was - Op zoek naar jezelf, een magische reis door Europa

Wie ik was - Op zoek naar jezelf, een magische reis door Europa

Michael Van Deun

Category: Young Adult

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Romano is net afgestudeerd en besluit om, tegen alle verwachtingen in, de zomer alleen door te brengen in plaats van met zijn familie. Hij wil tijd voor zichzelf. Tijd om uit te zoeken wat hij echt wil in het leven. Zijn reis brengt hem naar verschillende Europese steden. In elke stad probeert hij zich te integreren in de plaatselijke cultuur en zich onder te dompelen in de geschiedenis. Tijdens zijn reis ontmoet hij verschillende mensen die stuk voor stuk een invloed hebben op zijn zelfbeeld en visie op het leven waarnaar hij verlangt. Doorheen deze zoektocht wordt duidelijk dat deze reis toch meer uitgestippeld is dan op het eerste zicht lijkt. De vraag is alleen wie hierachter zit.

From the book

De vlucht duurde niet zo lang, maar hij betrapte zichzelf erop dat hij bijna niet had gegeten vanmorgen. Zijn maag maakte nogal vreemde geluiden en de mensen rondom hem, die niet sliepen, muziek luisterden of verdiept waren in een boek, keken hem één voor één aan. Hij besloot dan maar om iets te eten tijdens de vlucht. Twintig minuten later begon het vliegtuig aan zijn landing, de laatste etappe was ingezet. Geen wolkje te zien aan de heldere hemel, alleen was er de zon die haar stralen tot in het vliegtuig liet schijnen. Vanop enkele kilometers hoogte kon Romano door het kleine raampje enkele historische gebouwen herkennen, maar ook de luchthaven waar hopelijk een nieuwe boodschap op hem wachtte. Hij keek voorzichtig rond of er in het vliegtuig misschien iemand was die hem iets moest geven of iets moest zeggen, de kans bestond dat iemand hem in de gaten hield.

About the author

Michael Van Deun (1992) is leerkracht in het secundair onderwijs. Omdat hij zelf graag leest en anderen wil aanzetten tot lezen, schreef hij een boek voor en over jongeren. Zijn liefde voor geschiedenis en reizen integreert hij in een verhaal waarin iedereen zich kan herkennen: de zoektocht naar wie je bent en welke weg je uit wil gaan met je leven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wie ik was - Op zoek naar jezelf, een magische reis door Europa

Author:

Michael Van Deun

Category:

Young Adult

Number of pages:

198

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

26-11-2021

ISBN:

978-94-645-0107-0 / 9789464501070

Price:

€ 20,50

Language

Dutch