Sep en Beer in Thailand

Yvette de Bruin

Category: Children books
  • (3)

€ 15,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sep en Beer zijn samen met Mam aan het backpacken door Thailand. Een leuke en bijzondere reis. Totdat Beer per abuis vergeten wordt in de nachttrein vanuit Bangkok naar Surat Thani. Sep gaat zonder Beer de jungle in en Beer zakt zonder Sep verder af richting Maleisië. Beleef beide reizen mee door de ogen van zowel de jongen als het beertje en ervaar hoe beiden betoverd raken door het land van de eeuwige glimlach.

From the book

“Zo dan,” lacht Mam, “dat was even hectisch. Wat een drukte.” Mam pakt een flesje water en neemt een slok. “Wil je ook drinken, Sep? Waar is Beer? In je tas?” vraagt ze achteloos. Sep schrikt en wordt bleek. Vlug kijkt hij in zijn rugzak. Geen Beer. De tranen springen in zijn ogen en hij kijkt Mam verschrikt aan. “Nee! Hij zit er niet in! Beer is er niet! Hij ligt nog in de trein.” Sep begint te huilen. Mam roept tegen de taxichauffeur om te stoppen. “We moeten terug naar de trein! Now! Nu!” De taxichauffeur draait onmiddellijk om en rijdt zo snel mogelijk terug naar het station. Mam en Sep springen uit de taxi en rennen terug naar het perron maar... de trein is al weg.

About the author

Yvette de Bruin (1969) woont samen met haar zoon in Spijkenisse. Beiden houden van reizen en er staan dan ook al heel wat stempels in hun paspoorten. Deze reizen geven Yvette genoeg stof tot schrijven. Haar online reisverslagen en verhalen vinden gretig aftrek. Na het behalen van een 3de prijs bij een schrijfwedstrijd voor korte verhalen en goede feedback van een bekende columniste op één van haar columns besloot ze één van de reisverslagen om te zetten tot een boek. Het uitbrengen van dit eerste kinderboek was voor haar dan ook een lang gekoesterde droom.

Reviews

2021-11-24 12:21:27 | By: Frans | Rating:
Heerlijk boek! Natuurlijk zelf al gelezen en inmiddels doorgegeven aan de kleinkinderen!

2021-11-24 14:21:35 | By: Erika | Rating:
Ontzettend leuk boek, heel vlot en ontwapenend geschreven, en het is een heel avontuur wat er wordt beleefd!

2021-11-23 14:33:42 | By: Arina | Rating:
Prachtig geschreven, meteen zin in zo'n vakantieWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sep en Beer in Thailand

Author:

Yvette de Bruin

Category:

Children books

Number of pages:

46

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

12-11-2021

ISBN:

978-94-645-0050-9 / 9789464500509

Price:

€ 15,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)