Cover voorkant
Badminton Het Boek - (Deel 1: voetenwerk enkelspel)
Badminton Het Boek - (Deel 1: voetenwerk enkelspel)

Badminton Het Boek - (Deel 1: voetenwerk enkelspel)

Ron Daniëls


€ 35,00

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

LET OP: Pre-order en ontvang je boek als eerst! De levering start begin december!


Badminton Het Boek (Deel 1: voetenwerk enkelspel) is het ideale uitgangspunt voor trainers op elk niveau die graag willen putten uit een uitgebreid en zeer toegankelijk naslagwerk over moderne badmintontraining.

Stapsgewijs worden voetenwerk, technische vaardigheden, tactische benaderingen en praktische voorbeelden aangeboden waarmee zowel trainers als badmintonspelers direct hun voordeel kunnen doen.

From the book

11.9 De grote X en de kleine x

Het eerste wat je als tactiektraining wil doen met je spelers, zodra ze een redelijk niveau hebben, is het zonder risico sturen van een rally, noem dat maar het aftasten van de tegenstander. Je doet dit door geen uiterste X te spelen maar door de X te verkleinen.


De kleine x en de grote XJe blijft dan ruim binnen de achterlijn en een flink stuk weg van de zijlijnen, zie de tekening. Je zal nu ook de samenhang zien tussen het 1-stapvoetenwerk dat we hebben beschreven voor warming up oefeningen op de baan.


About the author

Ron Daniëls is al vanaf 1966 actief in de badmintonsport. Hij heeft in Denemarken en Azië gewerkt op nationaal selectie niveau, heeft verschillende badminton academy's opgezet in zowel Europa als Azië en is docent in de trainersopleiding van de DGI (Denemarken) en de VBO (Nederland). Daniëls is auteur van meer dan 600 artikelen over badminton en heeft meegewerkt aan het Basisboek Badminton. Daarnaast is hij adviseur voor verschillende sportorganisaties en individuele sporters.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Badminton Het Boek - (Deel 1: voetenwerk enkelspel)

Author:

Ron Daniëls

Category:

Sports and Games

Number of pages:

356

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 17 x 24 cm

Release date:

19-10-2021

ISBN:

978-94-643-1959-0 / 9789464319590

Price:

€ 35,00

Language

Dutch