Memoria - Reis door de herinneringen van Haro, de Tovenaar

Rik Slendebroek

Category: Fantasy

€ 19,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit is het verhaal van Haro, magisch forensisch rechercheur. Hij heeft veel gezien en gedaan, en een dorpeling genaamd Tarnak is nieuwsgierig naar de sterke en slimme man. Wanneer hij zijn angst voor het onbekende overwint gaat hij mee in Haro’s geest. Ga mee naar hoge bergen en diepe dalen, van de lucht tot de zee. Stap in een wereld waarin magie en technologie met elkaar verweven zijn. Maak kennis met roodkoppen en Nachtdemonen, en ontdek wat de magische recherche inhoudt. De reis begint hier. Ga je mee?

From the book

We landden op een toren. ‘James, kun jij aangeven waar de tracker is?’ James antwoordde via het oortje dat we hadden meegekregen. ‘Dat kan ik zeker, meneer. Als u uw visuele assistentie op wil zetten-’ ‘Dat heet een bril, James,’ onderbrak Tinah hem. ‘Hij moet echt nog veel leren,’ zei ze tegen mij. We zetten onze brillen op en activeerden ze. Na het opstarten zagen we de gebouwen, maar nu met cijfertjes en metertjes: James keek met ons mee. Hij begon onmiddellijk te analyseren. ‘Fascinerend. Deze steenconstructies zijn zonder enige vorm van aanhechting in elkaar gezet. Hier heeft heel veel tijd in gezeten...’ Tinah schraapte haar keel. ‘James, de tracker graag.’ ‘Oh ja. Excuseer.’ Prompt verscheen een rood, pulserend lichtje op een gebouw een halve hadínae verderop. Toen we ernaartoe vlogen bleek het lichtje zich onder het gebouw te bevinden. ‘De griffioen zit waarschijnlijk onder de grond,’ zei ik. ‘Laten we eens kijken of we een ingang kunnen vinden.’ Een stukje verderop vonden we een ingang die naar een grot leidde. Tinah riep een vuurbolletje op om licht te bieden en samen gingen we de grot in. Hoe verder we kwamen, hoe donkerder en smaller de stenen gang werd, tot de gang op een gegeven moment aan beide kanten wegviel en we in een grote, donkere ruimte stonden. Tinah maakte de vuurbol wat groter en liet het hoger zweven. We snakten naar adem: de ruimte was een gigantische grot, met diverse gangen naar wat ik aannam andere ruimtes. De grot was gevuld met vijf enorme griffioenen, die allemaal hun onverdeelde aandacht op ons hadden gevestigd. Ik herpakte me snel en zond een algemene boodschap van vriendschap uit. Een van de griffioenen, de grootste van het stel, stond op en liep op ons af. Tinah deinsde achteruit, maar ik bleef staan en keek het majestueuze dier aan. Toen zijn snavel mijn gezicht bijna aanraakte snoof hij. Geef me één goede reden waarom ik niet de kop van je romp zou scheuren, kreeg ik mentaal van de griffioen door.

About the author

Rik Slendebroek (1993) groeide vlak boven Nijmegen op, woont nu in Ede en werkt in een moleculair biologisch laboratorium in Wageningen. Hij had al vroeg een voorliefde voor boeken: vanaf de kindertijd was hij regelmatig in de bibliotheek te vinden en de bieb in zijn geboortedorp heeft hij praktisch uitgelezen. Vanaf de middelbare school was hij dagelijks al bezig met het vormen van een fantasiewereld, waarin hij zelf de hoofdrol speelt. Na vijftien jaar kwam het idee deze wereld op papier te zetten, met dit boek als resultaat.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Memoria - Reis door de herinneringen van Haro, de Tovenaar

Author:

Rik Slendebroek

Category:

Fantasy

Number of pages:

172

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-10-2021

ISBN:

978-94-643-1898-2 / 9789464318982

Price:

€ 19,99

Language

Dutch