Cover voorkant
Speuren met je hond, het mooiste wat er is! - Curieuze neuzen
Speuren met je hond, het mooiste wat er is! - Curieuze neuzen

Speuren met je hond, het mooiste wat er is! - Curieuze neuzen

Rob van Opstal

Category: Animals

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Beste hondenvriendjes,
De neus van de hond is zijn belangrijkste zintuig. Door het gebruik van dit zintuig te stimuleren stabiliseer je de hond binnen onze drukke mensensamenleving. Ook het samen in de buitenlucht werken met je hond verstevigd de band tussen baas en hond! Dat dit niet rasgebonden is mag duidelijk zijn, iedere hond vindt dit super om te doen! In dit boek gaan we uit van het vinden van "bewijs van misdrijf" in de brede zin van het woord. Dat is voor ons mensen tenminste ook om te begrijpen. We gaan de hond op een "natuurlijke" manier leren om te speuren, zo krijg je een stabiele tevreden hond. Ik dit boek staat het stap voor stap uitgelegd zodat je zelf aan de slag kunt.
Succes!

From the book

Het is van belang dat als we een hond willen leren speuren, dat we als baas je hond leert hoe dit te doen. Normaal gesproken kan een hond dit van nature, maar in onze mensenmaatschappij moeten de honden meer op ons, de mens, letten dan op hun natuurlijke gaven. Dit betekent dat de honden het één en ander vergeten, maar niet verleren.
De hond in een modus zetten van speuren betekent dat we de hond weer in zijn natuurlijke denken laten denken. De hond als dier. Zo geef je hem een meerwaarde in zijn leven! De neus van een hond is zo verschrikkelijk goed en complex dat wij dat als mens maar amper kunnen begrijpen wat en hoe hij ruikt en hoe hij dit sorteert in zijn hersenen, in zijn natuurlijke manier van denken. Het is ook belangrijk dat je de lichaamstaal van je hond goed leert kennen om te weten of hij lucht heeft van iets.

About the author

Rob van Opstal is in de eerste plaats een hondenliefhebber. Hij is daarnaast gedragsdeskundige waarbij hij uitgaat van het normale denken van het dier, dat hierin VERMENSELIJKEN niet in past mag duidelijk zijn....
Ook heeft hij een hondenschool en vanuit de ervaringen die hij in meer dan dertig jaar heeft opgedaan, ook in verschillende takken van hondensport!, gaat hij met jou zijn ondervindingen delen voor het mooiste tijdverdrijf samen met je hond namelijk, SPEUREN. We doen dit stapsgewijs zodat iedereen dit voor iedereen duidelijk is. Je hond kan het, nu jij nog.
Samen speuren met je hond, plezier voor twee!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Speuren met je hond, het mooiste wat er is! - Curieuze neuzen

Author:

Rob van Opstal

Category:

Animals

Number of pages:

58

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-03-2022

ISBN:

978-94-643-1994-1 / 9789464319941

Price:

€ 16,99

Language

Dutch