Visje Blub raakt verdwaald in de oceaan

Anke Van den Bergh

Category: Children books

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Visje Blub is een klein visje in de diepe oceaan. Samen met zijn papa woont hij tussen het koraal. Op een dag spelen visje Blub en zijn papa verstoppertje. Blub wil zich graag goed verstoppen, maar hij heeft niet door dat hij veel te ver zwemt dan dat afgesproken is. Tijdens zijn tocht naar huis leert hij allemaal nieuwe vriendjes kennen, maar hij maakt ook verschillende dingen mee. Spannend verhaal voor de kleinste lezers.

From the book

Met z’n vieren zwemmen ze rustig door de oceaan. Het is hier zo stil, denkt Staartje het zeepaardje. Dat is gek. “Hoe komt dat het hier zo stil en rustig is?” vraagt Schillie de schildpad. “Normaal zwemmen hier toch heel veel vissen?” voegt hij eraan toe. “Ik weet het ook niet.” zegt Staartje. “Laten we maar gewoon snel verder zwemmen zodat we Blub naar huis kunnen brengen.” stelt Dollie de dolfijn voor. In de verte zien ze een zwarte schaduw op zich afkomen. “Die schaduw is wel heel erg groot.” zegt Dollie tegen de andere dieren. “Ja! Wat zou dat toch zijn?” vraagt Staartje zich af.

About the author

Anke Van den Bergh tekende al toen ze nog vrij jong was. Ze zag haar oudere zus kleuterjuf worden en dacht dat dit ook iets voor haar zou zijn. In 2017 begon ze haar opleiding als kleuterjuf. In 2020 studeerde ze af en had ze haar diploma kleuterjuf in handen. Anke begon te werken maar had plots geen idee wat haar verhaallijn zou zijn tijdens het thema de onderwaterwereld. Ze schreef zelf een verhaal en haar mama stimuleerde haar om iets met dit verhaal te doen. Zogezegd, zo gedaan. Het verhaal kreeg vorm en zo ontstonden er prenten en werd Visje Blub realiteit.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Visje Blub raakt verdwaald in de oceaan

Author:

Anke Van den Bergh

Category:

Children books

Number of pages:

56

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 23 x 16 cm

Release date:

24-12-2021

ISBN:

978-94-645-0201-5 / 9789464502015

Price:

€ 17,50

Language

Dutch