Cover voorkant
Engel des Doods - Redder van Zielen
Engel des Doods - Redder van Zielen

Engel des Doods - Redder van Zielen

Jonathan Rinia

Category: Young Adult

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mort leeft een simpel leven als Engel des Doods. Hij heeft één taak en zonder familie en vrienden is dat het enige waar hij zich op hoeft te focussen. Samen met zijn broer Vie, de Engel des Levens, blijft het leven op aarde in balans.
Dit verandert echter als zijn wereld op de kop wordt gezet door Isabelle, die zijn hart direct weet te veroveren. De timing kan niet slechter, aangezien Mort en Vie een grote ontdekking doen. Deze kwestie heeft hun onverdeelde aandacht nodig, maar dat is iets dat Mort niet heeft. Mort moet zijn hoofd erbij houden, terwijl hij het verschil tussen goed en kwaad moet vinden, de mensen van wie hij houdt beschermen en boven alles er zelf niet aan onderdoor gaan.

From the book

Een traan welt op in zijn oog, verlaat zijn oog in zijn ooghoek en loopt via zijn slaap naar zijn haar, waar die blijft hangen. Er is echt iets mis met mij. Ik ben een emotioneel wrak, waarom voel ik me zo? Wat verdien ik nu? Zeker geen geluk. Mort staat op en staat op de rand van de klif. Even is het stil. Hij opent zijn mond en er komt een kreet uit van verdriet en pijn. Nog nooit heeft deze jongen deze emoties gevoeld. De ontmoeting met deze emoties is pijnlijk en beangstigend. De kreet wordt ver gedragen over de zee. De vogels, die boven hem cirkelen, vliegen weg. Terwijl hij op zijn knieën gaat zitten, lopen de tranen over zijn gezicht en trekt zijn gezicht in een grimas, die zelfs door zijn knappe gelaat niet mooi kan worden gemaakt. Zijn schouders en romp schokken, terwijl zijn handen onophoudend trillen. Even laat hij zich helemaal gaan, zo erg dat hij niet eens meer weet waarom hij huilt, maar dat hij gewoon enorm verdrietig is en niks anders voelt.

About the author

Jonathan Rinia, een negentien-jarige Sneker, is altijd al in verhalen geïnteresseerd. Van jongs af aan las hij veel en ook het verzinnen van verhalen vindt hij ontzettend leuk. Zijn eerste echte project is “Engel des Doods”, dat hij vanaf 2019 op papier begon te zetten. Tijdens zijn examenjaar en eerste studiejaar heeft hij telkens toch de tijd kunnen vinden om te schrijven, omdat het een heerlijke hobby is om jezelf in te verliezen, net als lezen. Naast schrijven studeert Jonathan Maritieme Techniek aan de Technische Universiteit Delft, waardoor het schrijven af en toe op de tweede plek moet komen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Engel des Doods - Redder van Zielen

Author:

Jonathan Rinia

Category:

Young Adult

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

29-10-2021

ISBN:

978-94-645-0017-2 / 9789464500172

Price:

€ 21,50

Language

Dutch