Cover voorkant
Aventurijn
Aventurijn

Aventurijn

Lisa Haverhoek

Category: Young Adult
  • (2)

€ 16,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een studente. Een crimineel. Een multimiljonair. Een magische tempel. Als Olivia ontvoerd wordt, verandert haar wereld van een gewoon studentenleven naar een leven vol spanning en onzekerheid. Ze wordt wakker aan de andere kant van de wereld en ze moet naar een tempel midden in het oerwoud om "een steen op te halen voor de overheid". Samen met Thomas en Victor gaat ze de tempel binnen, waar geheimen aan het licht komen. Lukt het ze de tempel ooit nog uit te komen?

From the book

Toen ik aankwam in de hoofdtent zag ik dat er vijf mensen om de tafel stonden. Victor en Thomas kende ik, maar de rest was nieuw. Ik bleef even voor de tent staan omdat ik niet precies wist wat ik moest doen. Zouden ze me vragen om binnen te komen? Of moest ik gewoon naar binnen lopen? De mannen hadden niet door dat ik er stond, want ze waren midden in een discussie. “Daar heb ik mijn mensen voor. Zorg jij nou maar gewoon dat het hier veilig is en er geen po-” Victor stopte met praten zodra hij mij zag. “Ah, Olivia. Fijn dat je er bent, kom binnen.” Ik voelde me betrapt, alsof ik iets had gehoord wat ik niet mocht horen. Maar hij had niks te verbergen want dit was een opdracht van de overheid. Toch? “Ja, Thomas had gevraagd of ik hier kon komen,” zei ik. “We hebben je expertise nodig,” zei Victor. “Dit zijn foto’s van de deur van de tempel. Kun jij de teksten vertalen?” Ik keek naar de foto’s die hij liet zien. Op de foto’s stond een grote deur die helemaal was beschreven. Maar het was geen Fijisch... “Dit is Latijn,” zei ik. “Ille qui intrat ut hic et aeternum pereunt mali in supernis sedibus per templum.” “En wat betekent dat?” vroeg een van de mannen die ik niet kende. “Het betekent: Hij die hier binnen gaat zal voor altijd verdwaald zijn in de gangen van de tempel van het kwaad!” Ik dacht aan mijn nachtmerrie en aan hoe Thomas en Victor in het niets verdwenen waren. “Oh, hier staat nog iets, hic erat Octavia.” Ik grinnikte. “Wat is er zo grappig?” vroeg Victor. Ik keek rond en zag dat de mannen allemaal een verschrikte uitdrukking op hun gezicht hadden. “Er staat: Octavia was hier. Waarschijnlijk heeft iemand de deur beklad,” vertelde ik. De mannen ontspanden een beetje nu ze wisten, dat er ook hele oude graffiti op de tempel stond. Op de andere foto’s van de tempel stonden nog meer waarschuwingen, die ongeveer allemaal hetzelfde gingen als de eerste.

About the author

Lisa Haverhoek is van jongs af aan een echte boekenworm. Ze heeft verschillende boekenkasten die vol staan met fantasyboeken. Ze heeft het altijd al leuk gevonden om zelf ooit een boek te schrijven en het profielwerkstuk in het examenjaar was de perfecte kans. Doordat het profielwerkstuk op tijd af moest, is dit boekje geschreven in een periode van vier maanden. Met dit profielwerkstuk, waarbij ze voor het boek een tien als cijfer kreeg, en voor het complete werkstuk een negen, is ze cum laude geslaagd. Ze vond het erg leuk om te schrijven en hoopt ooit nog een boek te schrijven!

Reviews

2022-01-05 17:41:19 | By: Mark de Vree | Rating:
Heel leuk en spannend boek. En dat zegt iemand die niet eens echt van lezen houdt!

2021-12-27 11:47:58 | By: Loes Haverhoek | Rating:
Superleuk boek om te lezen, verrassend, grappig, spannend. Een echt young Adult boek.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Aventurijn

Author:

Lisa Haverhoek

Category:

Young Adult

Number of pages:

74

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

24-12-2021

ISBN:

978-94-645-0194-0 / 9789464501940

Price:

€ 16,50

Language

Dutch

Rating:

  • (2)