Viewmaster - Rotterdam in tijden van bitcoin en corona

Patrick Beijersbergen

Category: Thrillers
  • (1)

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Rotterdam 2021, de coronacrisis loopt op zijn eind en de bitcoin schiet alle kanten uit. Terwijl Kevin Benedict het steeds moeilijker heeft om de klanten van zich af te houden die hij niet-bestaande cryptomunten in de maag heeft gesplitst, krijgt Edgar Poelman kwijtgeraakte post uit 1995. Als hij de envelop openmaakt blijkt de brief voorspellingen te bevatten van zaken die allemaal lang geleden al zijn uitgekomen, van het winnen van de UEFA Cup in 2002 door Feyenoord tot de introductie van de bitcoin. Is het een flauwe grap? De poststempel lijkt echt uit 1995. Maar het meest verbaast hem nog het handschrift. Dat is van hem zelf.

From the book

Pas nadat hij zijn handen een seconde of tien stilhield flakkerde er een blauw schijnsel op, precies op de plek waar hij het eerder zag. Edgar liep langzaam naar de muur toe, de plaats waar het vlakje zat niet uit het oog verliezend. Het verdween soms, maar kwam ook steeds weer terug. Bij de muur aangekomen leek het door de viewmaster of het blauwe vlak veel meer licht was gaan geven. In de muur zelf, als hij langs het apparaatje keek, was echter niks te zien. Het zou, dacht Edgar, een rechthoekig vlak van ongeveer anderhalve meter hoog vanaf de grond moeten zijn. Hij keek om zich heen of er mensen waren die zagen wat hij aan het doen was. Dat leek niet zo te zijn, het was rustig en iedereen die hij zag was onderweg ergens naar toe. Het terras van Prachtig was nog niet open. Edgar zette de punt van zijn schoen tegen de muur, waar hij tot zijn verbazing doorheen ging alsof het een luchtspiegeling was. Hij deinsde terug en keek nog een keer om zich heen. Toen bukte hij, voelde met zijn handen waar de opening precies zat en stak zijn hoofd door de muur.

About the author

Patrick Beijersbergen (1968) was jarenlang werkzaam in de financiële sector en schreef verschillende boeken over geld en beleggen. Viewmaster is zijn tweede thriller.

Reviews

2022-01-26 12:42:34 | By: Nula van Stokkom | Rating:
Dit boek heb ik in één ruk uitgelezen. Een verassend verhaal welke helemaal past in deze tijd en het is lekker spannend.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Viewmaster - Rotterdam in tijden van bitcoin en corona

Author:

Patrick Beijersbergen

Category:

Thrillers

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

14-01-2022

ISBN:

978-94-645-0241-1 / 9789464502411

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)