De donderwolk in mijn hoofd - Mijn strijd met anorexia, depressie en angst vertaald in woorden die raken

Robyn Brink

Category: Poems

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De donkere dagen worden alleen maar donkerder door dat gemene stemmetje in mijn hoofd. Zonlicht is wat ik nodig had, waar ik naar op zoek ging. Eindelijk vond ik dat. Herstel van mentale problemen is een lange weg met hoogtepunten, maar zeker ook dieptepunten. Het is een lang en moeilijk proces, dat zeker ook haalbaar is. Vind jou lichtje ook in deze gedichtenbundel. Ook jij verdient het om te stralen.

From the book

ik wil ook weer genieten, van het leven proeven, ik wil de leuke momenten niet voorbij laten schieten. ik ga niet meer wachten tot de eetstoornis verdwijnt, ik wil vechten voor mijn vrijheid, we gaan door tot het eind. ik mag ook meedoen, ik hoef niet te wachten tot ik weer durf, ik wil het weer net als toen. ooit zal ik het toch moeten doen, dus waarom niet nu? waarom mezelf nog langer van dingen ontdoen?

About the author

Robyn brink is een 18 jarige vrouw die nu al een lange tijd vecht met haar mentale gezondheid. Nadat het op een punt van leven of dood kwam, heeft ze besloten dat het klaar was met wachten op het goede moment om te herstellen. Ze koos ervoor om al haar gedachten van haar af te schrijven die ze had tijdens de moeilijke en goede momenten. Deze gedachtes en gevoelige woorden zijn nu samen gebundeld in dit boek. Ondertussen is ze hard aan het werk om te herstellen, ze volgt therapie en ze probeert haar leven langzamerhand weer op te pakken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De donderwolk in mijn hoofd - Mijn strijd met anorexia, depressie en angst vertaald in woorden die raken

Author:

Robyn Brink

Category:

Poems

Number of pages:

78

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

19-11-2021

ISBN:

978-94-645-0088-2 / 9789464500882

Price:

€ 16,99

Language

Dutch