ARTOS - De Noordentorens Razernij - HARDCOVER

Gerard Berndt

Category: Youth books
  • (1)

€ 24,99
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op klaarlichte dag wordt het zusje van de jonge Artos ontvoerd. Onwetend begint hij aan een zoektocht. Daarbij krijgt hij hulp van een reisgenoot en een geneesheer. Zelfs de koning van Marchovelle schiet hem te hulp! Dit is het eerste boek van De Noordentorens Razernij. Een reeks vol bedreigingen, tegenslagen en verrassende wendingen. Lees hoe het kasteel Marchovelle wordt bedreigd vanuit Noordland en hoe er gestreden wordt tegen de kwade magie.


From the book

Artos sloot zijn ogen en begon af te tellen. Hij draaide zich om en knielde neer. Zijn zwaard hield hij in precies de goede houding. ‘Drie... twee... één,’ telde Artos zachtjes af. Als een wervelwind sprong hij op van de grond. Wel zeker drie meter hoog. Meteen kwam hij weer naar beneden en drukte zijn zwaard diep in de nek van de oeros. Kort daarna viel de driehonderd kilo wegende os met een doffe dreun op de grond. Stof waaide op en Artos liet zich handig over de grond rollen waarmee hij de val opving.


About the author

Gerard Berndt [1974] is geboren in Stadskanaal en woont in Emmen, samen met zijn vrouw Inge en vier kinderen: Levi (12), Liam (10), Luca (7) en Nova (4). Overdag zorgt hij er als salarisadministrateur voor dat alle medewerkers op tijd het juiste salaris ontvangen en antwoord krijgen op alle vragen. Sinds een aantal jaren is hij schrijver van kinderverhalen en –boeken. Zijn motto is om de jeugd aan het lezen te houden. Regelmatig leest hij zijn kinderen voor of ondersteunt ze met lezen. Ook leest hij voor uit eigen werk. Naast het schrijven van verhalen is hij begonnen om zelf de illustraties voor de boeken te maken. Dat doet hij onder de naam: Mathijs Vermeer. Met zijn levendige fantasie creëert hij originele werelden met vernieuwende wezens en dieren. Hij heeft een beeldende manier van schrijven waardoor je gemakkelijk meegezogen wordt in het verhaal. Natuurlijk kunnen spannende gevechten en droge humor niet ontbreken.


Reviews

2021-11-15 16:12:13 | By: Ernst | Rating:
Superleuk boek!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

ARTOS - De Noordentorens Razernij - HARDCOVER

Author:

Gerard Berndt

Category:

Youth books

Number of pages:

156

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A5

Release date:

29-10-2021

ISBN:

978-94-645-0004-2 / 9789464500042

Price:

€ 24,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)