Cover voorkant
Amai mijn voeten! - Ik ben Rasta Mbili in Swahili
Amai mijn voeten! - Ik ben Rasta Mbili in Swahili

Amai mijn voeten! - Ik ben Rasta Mbili in Swahili

Annie Van Berendonk

Category: Travel
  • (1)

€ 22,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Laat Amai mijn voeten! niet je voeten uithangen en reis met Annie van Berendonk mee in tien verschillende Afrikaanse landen. Volledige vrijheid en ontdekken, ontmoeten, genieten, maar ook een stukje sterven, dat drijft Annie. Ze is al haar hele leven verslaafd aan reizen, rondtrekken en leven uit een rugzak en met enkel een ticket op zak. Hoe minder ze bezit, hoe rijker ze zich voelt, omdat ze één met iedereen wordt. Haar ogen sprankelen van al wat ze ziet en iedereen die ze ontmoet. Annie deelt graag fragmenten uit het 'zwarte continent' en hoopt op meer begrip en verdraagzaamheid onder de mensheid.

From the book

Ernesto, één van mijn schoonmakers, spuit graag Doom, een product met onaangename geur dat muggen en kakkerlakken doodt. Ernesto spuit Doom als luchtverfrisser in de lege ijskast en als zijn deodorant op is, zou hij Doom onder zijn oksels durven spuiten.
"Ernesto, je kan geen Doom als luchtverfrisser gebruiken, het is om insecten te doden!"

"Ja, maar in de keuken ruikt het naar vis!"

"Ernesto, vis is geen insect en als je vis klaarmaakt ruikt het naar vis! Daarom gebruik je luchtverfrisser en geen Doom insectenspray!"

Ja,” zegt hij en hij spuit nogmaals Doom stevig in het rond.

About the author

Annie Van Berendonk (1955) schrijft al jaren reisverslagen voor zichzelf. Na haar vertrek uit België en wonend in Afrika tussen 2004 en 2010, besluit ze haar verhalen te delen. Ze heeft tweemaal kanker overleefd, heeft tropische ziekten doorstaan en is in coronatijd haar verhalen gaan bundelen. Na haar eerste boek, een gedichtenbundel over kanker, is ze gedichten blijven schrijven en heeft die in dit boek opgenomen. Je leest grappige anekdotes, maar ook zeer trieste. Recht uit het leven...

Reviews

2022-02-03 10:32:27 | By: Talboom Lisette | Rating:
Het boek heb ik maandag in de bus gekregen,en dinsdagavond was het reeds uit. Ik ben geen lezer, maar wanneer ik dan eens een boek neem dat me boeit, dan kan ik het moeilijk weg leggen. Ik vond het héél mooi geschreven,soms met humor,en soms zo ernstig dat ik er rillingen van kreeg.
Voor mij héél herkenbaar op sommige momenten,daar ik ook reeds op veel dezelfde plaatsen geweest ben,en dit mij veel herinneringen opbracht. Annie is trouwens een ex collega van mij, en ik kan dit boek aan iedereen aanbevelen,vooral aan mensen die graag reizen,zoals ik.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Amai mijn voeten! - Ik ben Rasta Mbili in Swahili

Author:

Annie Van Berendonk

Category:

Travel

Number of pages:

274

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

14-01-2022

ISBN:

978-94-645-0233-6 / 9789464502336

Price:

€ 22,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)