Cover voorkant
Pepijn wordt wijs - Voor kinderen van 8 tot 80 jaar en ouder
Pepijn wordt wijs - Voor kinderen van 8 tot 80 jaar en ouder

Pepijn wordt wijs - Voor kinderen van 8 tot 80 jaar en ouder

Anja Lemmen

  • (1)

€ 15,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op een prachtige avond met Noorderlicht ontmoet Pepijn de ijsbeer de Marswezens in hun vliegende schotels. Pepijn en de Marswezens raken dik bevriend. En op een goede dag krijgt Pepijn een uitnodiging om per raket naar Mars te vliegen. Niet alleen om de Marswezens weer te zien maar ook om iets te leren van hen. Pepijn gaat op onderzoek uit en leert een hoop over het klimaatprobleem op Aarde. Zou Pepijns onderzoek het klimaatprobleem op kunnen oplossen ? Je leest het in Pepijn wordt wijzer.

From the book

Nog dagen praatte Pepijn met Ellen na over het bezoek van de Marswezens aan de Noordpool. Wat was het mooi geweest. Tot op een dag vanuit de hemel een ansichtkaart voor Ellens snavel neer dwarrelde. Er stond op: " Wij gaan dit jaar niet op vakantie, jullie zijn van harte welkom om bij ons te komen logeren. De raket- ticket zullen wij vergoeden. Eten en drinken gratis! We zien uit naar jullie komst, beste vrienden. Groeten van Momo op Mars. Zo'n leuke kaart had Pepijn nog nooit gehad, en jeetje, helemaal naar Mars met een raket...Pepijn had in zijn jonge leven al een hoop meegemaakt. Een raketvlucht was wel een hele bijzondere ervaring. Durfde hij dat wel ? Maar, Momo zien, wat zou dat leuk zijn.

About the author

Anja Lemmen (1967) illustreert en schrijft over onderwerpen die haar aan het hart gaan, in diverse genres. Of het nu om een kinderboek gaat over het klimaatprobleem of een informatief boek over een psychische kwetsbaarheid. Het maakt niet uit. Ze doet dit met veel liefde en bevlogenheid. Anja Lemmen studeerde in 1992 af aan de Koninklijke Academie van Beelden Kunsten in Den Haag. En volgde de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Zij behaalde in 1999 haar diploma. Het boek Pepijn wordt Wijs schreef Anja omdat het klimaatprobleem haar bezig houdt. Zij wil kinderen en volwassenen meegeven dat zij zelf invloed op het klimaatprobleem hebben en weldegelijk iets kunnen betekenen voor het behoud van onze Aarde. Anja schreef en illustreerde het boek Psychose in kleur dat door uitgeverij Boekscout in 2020 werd uitgegeven. Psychose in kleur is een informatief boekje dat een nuchter beeld geeft over de aandoening psychose en hoe je hier mee om kunt gaan. Het boek is zowel voor mensen met een psychotische kwetsbaarheid geschreven als voor familie, vrienden en buurt en omgeving.

Reviews

2022-01-13 16:16:53 | By: Steef | Rating:
Wij hebben het verhaal met plezier gelezen. Beslist 'n aanrader !Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pepijn wordt wijs - Voor kinderen van 8 tot 80 jaar en ouder

Author:

Anja Lemmen

Category:

Children books

Number of pages:

40

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-12-2021

ISBN:

978-94-645-0168-1 / 9789464501681

Price:

€ 15,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)