Mind Your Mindset - over pieker - en depressieve gedachten, loslaten en herstructureren

Elyne Anthonissen

Category: Health

€ 22,50
Free shipping
Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mentale gezondheid is een onderwerp dat nog nooit zo actueel was. Hoe fijn zou het zijn om komaf te maken met piekergedachten? Ben je werkelijk wie je bent of ben je de persoon die anderen willen dat je bent? En hoe maak je jezelf bewust van de gedachten die je hebt over jezelf? Onder andere op deze vragen zoeken én vinden we antwoorden. Het boek biedt inzichten, technieken en praktische tips die je eenvoudig in je dagelijks leven kunt toepassen. Een eerste sterke stap is reeds gezet: je hebt dit boek in handen!

From the book

Vastgeroeste zelfbeelden Als je je niet bewust bent van je vastgeroeste zelfbeelden, kan je je ermee gaan identificeren. Je maakt ze eigen en trekt ze door in je dagelijks leven. Een voorbeeld om dit luik te verduidelijken: ‘Anderen zien mij als een stil en verlegen persoon’ of ‘Ik ben niet interessant genoeg om op de voorgrond te treden’. Automatisch en onbewust zetten je hersenen deze overtuigingen om in waarheden. Daarom is het belangrijk dat je je bewust wordt van de zelfbeelden die je juist wél of net helemaal niet met jezelf wil associëren. De vraag ‘hoe zie jij jezelf?’ staat hierbij centraal.

About the author

Elyne Anthonissen (1999) is een studente Sociaal Werk en gediplomeerd Gezondheidscoach. Zelf kreeg ze op haar 21ste een burn-out. Deze ingrijpende fase in haar leven gaf haar de motivatie om het taboe rondom burn-out op te heffen. Haar missie is om anderen, vooral jongeren, bewust te maken van hun mindset en manier van leven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mind Your Mindset - over pieker - en depressieve gedachten, loslaten en herstructureren

Author:

Elyne Anthonissen

Category:

Health

Number of pages:

46

Illustrated:

No

Format/size:

Hardcover 16 x 24 cm

Release date:

07-01-2022

ISBN:

978-94-645-0221-3 / 9789464502213

Price:

€ 22,50

Language

Dutch